Connect with us

Ştiri din Sălaj

EXCLUSIV. Managerul BRANTNER Sălaj a DEMISIONAT!


Francisc Mureşan, managerul firmei care se ocupă de colectarea deşeurilor din  trei oraşe şi 14 comune din judeţ s-a retras din funcţie, iar postul său a fost ocupat de managerul tehnic, Ervin Nemeş


Firma care e ocupă de colectarea deşeurilor şi care administrează groapa de gunoi de la Dobrin – construită în cadrul proiectului “Sistemul de Managemnt Integrat al Deşeurilor” în valoare de 134.554.415 lei, bani proveniţi de la Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, la care, Consiliul Judeţean Sălaj a contribuit cu doi la sută – a rămas fără manager după ce Francisc Mureşan a demisionat. În cele din urmă, locul său a fost preluat de către o altă persoană.

Francisc Mureşan, managerul Brantner Sălaj a demisionat din funcţie începând cu data de 1 octombrie, invocând motive personale. El era responsabil de coordonarea activităţii de colectare şi transport deşeuri.

 

“Vreau să vă informez că am demisionat din funcţia de manager din motive personale”, ne-a declarat Mureşan.

Locul  lui Mureşan a fost preluat de Ervin Nemeş, care a ocupat până atunci funcţia de manager tehnic. Tot de la Ervin am aflat că, în cele din urmă, după ce şi-a anunţat demisia, fostul manager din Sălaj a primit un post în conducerea Brantner din Dej, localitate de unde şi este originar Mureşan.

 

“Domnul Mureşan a demisionat invocând motive personale. Demisia a intrat în vigoare începând cu data de 1 octombrie. Locul său va fi ocupat de către mine până când se va numi un alt manager. Din câte ştiu, dânsul a fost transferat apoi la Dej”, ne-a declarat Ervin Nemeş.

Trebuie să spunem că firma Brantner a câştigat anul trecut licitaţia pentru a colecta gunoiul din trei oraşe şi 14 comune din judeţul Sălaj. Astfel, firma se ocupă de mai bine de un an de colectarea deşeurilor din oraşele Zalău, Cehu Silvaniei şi Jibou dar şi din comunele Agrij, Benesat, Buciumi, Coşeiu, Creaca, Crişeni, Dobrin, Hereclean, Mirşid, Năpradea, Românaşi, Sălăţig, Someş Odorhei şi Treznea.

496 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj