Connect with us

HANDBAL

Costică Buceschi: ”HC Zalău pierde foarte greu acasă. Înaintea meciului de vineri, adversarii pleacă cu un atu”


Antrenorul de la Corona Braşov se aşteaptă la o partidă dificilă sub Meseş, dar speră într-un joc bun al echipei sale şi într-o victorie prin care braşovencele să rămână cu maxim de puncte


Corona Braşov şi HC Zalău se înfruntă în derby-ul etapei a IV-a, vineri, de la ora 18.15, în Sala Sporturilor din Zalău. Formaţia braşoveană are maxim de puncte după trei jocuri şi ocupă locul 3, în timp ce echipa zălăuană se află pe locul 4 cu două victorii din trei jocuri.

După investiţiile pe care le-a făcut în vară şi după lotul pe care îl are, Corona Braşov pare să aibă un mic avantaj înaintea meciului de vineri, însă antrenorul Costică Buceschi este de părere că HC Zalău are un atu, având în vedere că gruparea de sub şi-a păstrat în mare parte lotul din sezonul trecut.

”La Zalău nu va fi deloc uşor. Ne aşteaptă un meci cu o echipă care pierde foarte greu acasă şi care a terminat sezonul trecut pe podium, la numai un punct de locul doi. HC Zalău este una dintre puţinele echipe care şi-au păstrat lotul şi conducerea, în contextul în care majoritatea cluburilor, la acest început de sezon, şi-au schimbat foarte multe jucătoare dar şi staff-ul tehnic. Cred că din punctul acesta de vedere, Zalăul pleacă cu un atu, dar noi sperăm să facem un joc mult mai bun decât am făcut în primele trei etape. Avem nevoie de consistenţă şi maturitate în joc pentru a putea pune probleme echipei din Zalău, mai ales la ea acasă, acolo unde joacă foarte bine. O victorie la Zalău ar însemna foarte mult pentru noi ca moral, dar şi pentru îndeplinirea obiectivului pe care îl avem, de a ne clasa cât mai sus în clasament şi de a ne bate pentru primele locuri. Ţinând cont că avem în Liga Naţională feminină un sistem cu jocuri tur-retur, este clar că fiecare echipă va încerca în primul rând să îşi câştige jocurile acasă. Iar atunci când iei un punct de la o echipă contracandidată este extraordinar. Încercăm cu această etapă de la Zalău să arătăm că avem valoare şi că putem să emitem pretenţii pentru unul dintre locurile de pe podium la sfârşitul sezonului”, a declarat Costică Buceschi, pentru Braşov TV.

Partida dintre HC Zalău şi Corona Braşov se dispută vineri, de la ora 18.15, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

38 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL