Connect with us

Ştiri din Sălaj

Competiție de tenis de masă caritabilă la Zalău


Cupa “Împreună pentru Raluca” se va desfășura pe data de 21 octombrie, în organizarea grupului de sprijin  “REUŞIM ÎMPREUNĂ RRR”  împreună cu Ciupe Sport Club şi Asociaţia Sportivă Cavalerii Zalău.  Toate fondurile strânse vor fi direcţionate către tânăra Raluca, cea care a fost diagnosticată cu leucemie


 

COMUNICAT

Grupul de sprijin “REUŞIM ÎMPREUNĂ RRR”, împreună cu Ciupe Sport Club şi Asociaţia Sportivă Cavalerii Zalău organizează în data de 21 octombrie Cupa “Împreună pentru Raluca” la tenis de masă.

La iniţiativa lui Radu Orosz, un campion naţional la tenis de masă pentru persoanele cu dizabilităţi, am decis să organizăm această competiţie pentru a veni în sprijinul Ralucăi – tânăra care are nevoie în aceste momente de ajutorul nostru, al tuturor.

Competiţia se va desfăşura la Sala Ciupe Sport Club, cu începere de la ora 11.00, înscrierile fiind deschise până în data de 20 octombrie. Sunt aşteptate toate persoanele doritoare să evolueze într-o competiţie de tenis de masă (profesionişti, amatori sau persoane cu dizabilităţi), participarea fiind pe bază de donaţii, nefiind vreo taxă de participare.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0745-776.286 (Alin Ciupe), iar la finalul competiţiei organizatorii vor premia toţi participanţii cu diplome, primii trei clasaţi urmând să primească şi câte o cupă.

Organizatori: Grupul de sprijin “REUŞIM ÎMPREUNĂ RRR”, Ciupe Sport Club si A.S. Cavalerii Zalău

Gazda competiţiei: Radu Orosz

Prezentatorii competiţiei: Ciprian Crişan şi Adrian Lungu

 

 

Alte articole pe acelaşi subiect:

SPECIAL. Ajut-o pe Raluca să trăiască! Copila de 7 ani din Zalău suferă de leucemie şi are nevoie de bani pentru o operaţie în Italia

40 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj