Connect with us

Pescuit și Vânătoare

URMĂRIRE ca în FILME! Un braconier fără permis a fugit de jandarmi după ce şi-a abandonat maşina neînmatriculată în care se aflau zeci de kilograme de peşte


Un tânăr de 30 de ani a fugit de oamenii legii o jumătate de oră pe mai multe străzi din Drăgăşani, abandonându-şi maşina neînmatriculată în care se aflau 35 de kilograme de peşte

Un braconier a fost prins de oamenii legii, în urma unei razii organizate pe malul râului Olt, în intervalul orar 03.00 – 08.00, din dimineaţa zilei de 1 octombrie 2017. Acţiunea le-a aparţinut poliţiştilor din cadrul Poliției Municipiului Drăgășani şi a jandarmilor din cadrul IJJ Vâlcea.

Braconierul a fugit de jandarmi, abandonându-şi maşina pe malul râului Olt. Tânărul a fost alergat de oamenii legii pe strada Hidrocentralei, din municipiul Drăgășani.

Braconierul a fost prins în scurt timp, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că autoturismul în cauză nu era înmatriculat în circulație, nu avea plăcuțele de înmatriculare montate, iar tânărul în vârstă de 30 de ani, din municipiul Drăgășani, nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Ba mai mult, în interiorul autoturismului au fost găsite 35 de kilograme de pește.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal în care efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunilor de braconaj piscicol, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, neînmatriculat și fără permis de conducere.

Sursa: GazetaValceana.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare