Connect with us

Pescuit și Vânătoare

A fost prins cel mai mare somn din lume! Măsoară peste 2,5 metri şi cântăreşte 120 de kilograme. GALERIE FOTO şi VIDEO


Un bărbat a prins un somn de 2,74 metri, ce cântăreşte 120 de kilograme. A fost doborât astfel recordul mondial. Peştele a fost prins într-un fluviu din Franţa


Un pescar francez a prins în urmă cu o săptămână un somn ce măsoară 2,74 metri şi a doborât, astfel, recordul mondial pentru această specie de peşte. Bărbatul a reuşit isprava pe un râu din sudul ţării, Tarn, şi a povestit că lupta cu peştele de aproape trei metri lungime a durat aproximativ zece minute.

Întâmplarea face că, precedentul record era deţinut de un somn care măsura 2,73 metri, cu doar un centimetru mai mic decât noua captură!

Presa locală din sudul Franţei, scrie că exemplarul prins cântărea peste 120 de kilograme și a fost eliberat în râu de îndată ce a fost omologat oficial ca nou record mondial. Peștele a fost prins de Jean-Christophe Conejero, consultant francez pentru marca germană Zeck Fishing. El a folosit ca momeală un amestec de viermi și calamar și a pescuit dintr-o barcă gonflabilă! „Avea un cap enorm, lupta a fost fantastică”, a declarat pescarul.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare