Connect with us

DIVERSE

Parior începător? Află tot ce trebuie să știi pentru a câștiga!


Urmează aceste sfaturi și recomandări dacă ești începător într-ale pariurilor și te întrebi ce ai de făcut pentru a putea spera să devii un parior iscusit și să realizezi profit pe termen lung la pariuri sportive online


Joacă la mai multe case de pariuri online. Dacă te vei limita să pariezi numai la un singur operator nu vei face altceva decât să-ți sap singuri groapa. Fondatorul comunității pariorilor din România a mărturisit după cei peste 15 ani de experiență în domeniu că este aproape imposibil să obții profit pe termen lung la pariuri dacă nu joci la mai multe case de pariuri online de top, pentru că nu poți juca cele mai mari cote din piață de fiecare dată când pariezi și pentru că nu beneficiezi de ofertele și facilitățile oferite de operatori. Agențiile de pariuri online recomandate de specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România sunt: Sportingbet, Netbet, Betano, Unibet și Betfair. Nu ai mai pariat niciodată online? Poți afla tot de pe site-ul celei mai active comunități de pariori de la noi cum pui primul pariu pe internet, 100% legal și fără nici un fel de risc.

Nu juca mai mult de 10% din veniturile tale.Oricât de talentat ești în a alege ponturile și a gestiona strategia aleasă, dacă vei juca sume care te pot afecta emoțional, nu vei putea lua cele mai bune decizii atunci când pariezi. De aceea, specialiștii ne sfătuiesc să nu depășim acest prag și să ne asigurăm că investim o sumă de care ne putem lipsi fără nici un fel de repercusiuni. Stresul este unul dintre principalii factori cauzatori de eșec în acest domeniu.

Joacă numai pariuri individuale. Probabil că atunci când vei face trecerea la pariuri individuale te vei gândi că a dispărut total distracția, însă trebuie să înțelegi că dacă vrei să obții rezultate pe termen lung la pariuri, trebuie să tratezi această activitate ca pe o afacere și nu ca pe o distracție. În fond, oricare variantă ai alege, va trebui să-ți asumi acest lucru. Majoritatea pariorilor profesioniști joacă numai pariuri individuale, pe cote în jur de 2.00. Acest lucru le permite ca pe termen lung să realizeze profit dacă pariază în mod regulat pe cote cu valoare, adică cote mai mari decât ar trebui să fie ele în realitate.

Respectă o strategie de money management inteligentă. Dacă alegi să joci Martingale, indiferent de banca de care dispui, mai devreme sau mai târziu vei începe să pierzi. Gândește-te pentru o clipă, dacă această strategie sau oricare alta ar putea să asigure un câștig garantat la pariuri sportive online, crezi că ar mai exista casele de pariuri? De ce nu ar juca milionarii în acel mod până i-ar ruina? Alege-ți o strategie de money management prudentă, cum ar fi cea preferată de cei mai mulți dintre pariorii profesioniști: Îți alegi un procent din banca inițială, cuprins între 2% și 5%, după care joci acea sumă pe fiecare pariu plasat, până când retragi sau depui alți bani în contul de pariuri sau până la sfârșitul sezonului competițional.

Analizează pronosticurile cel puțin 30 de minute înainte de a le paria. Știai că majoritatea pariorilor de la noi din țară își alocă sub 15 minute pentru analizarea unui pont? Aproape jumătate dintre pariorii români nu analizează ponturile mai mult de 5 minute. Dacă vrei să ieși din cloaca de pierzători trebuie să joci inteligent, adică să analizezi meciurile cel puțin o jumătate de oră înainte de a paria. Gândește-te că pariorii iscusiți își pot petrece ore sau chiar zile pentru a analiza un eveniment înainte de a juca vreun ban pe el. Nu trebuie să exagerezi, ci să-ți formezi un stil de joc sănătos, să ții cont de cât mai mulți factori și să te inspiri și din analizele altor parior de top.

Inspectează cu regularitate evidența pariurilor tale. Pentru a identificare care sunt elementele care îți scad eficiența în pariuri este absolut necesar să-ți urmărești evidența pariurilor jucate. Încearcă să descoperi anumite tipare care te-ar putea ajuta să-ți corectezi stilul de joc. Spre exemplu, gândește-te că observi că în ultimele două luni de zile ai pierdut foarte multe din pariurile jucate pe pronosticuri de tipul Peste 2.5 goluri. Apoi gândește-te că este posibil să cântărești ceva greșit atunci când evaluezi șansele pentru acest gen de pronostic. Treptat, vei putea să-ți ajustezi stilul de joc pentru a nu mai repeta greșelile care te costă timp și bani.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE