Connect with us

ATLETISM

Atleţii de elită la semimaratonul de la Zalău


Patru atleţi din Kenia atacă primele poziţii ale podiumului cursei de semimaraton de la Zalău. Alături de Paula Todoran, cea mai bună sportivă a judeţului Sălaj în 2016, la startul Semimaraton Zalău – TenarisSilcotub şi-au anunţat prezenţa şi sportivi de pe continentul African


Municipiul Zalău intră în această toamnă pe harta oraşelor gazdă a curselor de semimaraton, iar organizatorii evenimentului, Runners Club, au reuşit să dea o lovitură de imagine chiar de la ediţia inaugurală.

Ieri, la orele amiezii, pe pagina oficială a competiţiei, organizatorii au anunţat prezenţa la start a alergătorului kenian Gideon Kipkemboi Kosgei,  atlet care are în palmares numeroase curse de maraton şi semimaraton, iar în ceea ce priveşte performanţele sale, organizatorii anunţă câştigarea unei curse de semimaraton cu o performanţă de 1 oră, 3 minute şi 50 de secunde.

Alături de alergătorul kenian, la startul cursei de semimaraton de la Zalău se vor alinia alţi trei compatrioţi de-ai săi, iar în cursa feminină, pe listele de concurs se regăseşte şi numele Paulei Todoran, sportivă care a participat în urmă cu un an la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dar şi la câteva ediţii de Campionat Mondial de Semimaraton.

Cei care nu au reuşit să se înscrie la una din cursele de concurs, o mai pot face “pe ultima sută de metrii”. Începând de azi, organizatorii predau celor înscrişi kiturile de concurs dar mai fac şi înscrieri suplimentare, în limita locurilor disponibile.

Cei dornici de mişcare sunt aşteptaţi azi, la Casa Municipală de Cultură din strada 22 Decembrie 1989 nr.3, vis-a-vis de Primărie, între ora 12:00 – 19:00!

Redacţia Sportul Sălăjean urează mult succes în competiţie tuturor participanţilor la evenimentul sportiv programat mâine în urbea de la poalele Meseşului.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ATLETISM