Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Maros Mix a câştigat finala AGVPS – echipe staţionar 2017. GALERIE FOTO


Din cea mai bună echipă de la Campionatul AGVPS a făcut parte şi cel mai bun pescar sălăjean la ora actuală, Adrian Farkas


Recent, în comuna Racoviţă, în judeţul Sibiu, pe râul Olt a avut loc mult aşteptata finală a Campionatului AGVPS pe echipe. Comisia de competiţie a fost organizată din sălăjeanca Veronica Ispas – preşedinte – şi Ciprian Chende – coordonator tehnic.

Concursul s-a desfăşurat în perioada 22 – 24 septembrie şi a avut la start un număr de cinci echipe. Astfel, pentru marele trofeu s-au luptat Maros Mix, Trabuco, Energo, Mureş şi Potaisa.

Au avut loc două manşe de concurs, iar în urma rezultatelor obţinute în cele două manşe, s-a întocmit un total, pe baza căruia a fost stabilit şi clasamentul final.

Maros Mix a început foarte bine concursul şi a dominat pe aproape toate sectoarele în prima manşă. De altfel, doar în sectorul A, unde a fost depăşită cu aproximativ 1,2 kg şi în sectorul E, cu 50 de grame de către cei din echipa Trabuco.

Prin urmare, la finalul primei manşe de concurs, Maros Mix a ocupat prima poziţie cu un total de 8 puncte, respectiv 26.575 kg, urmată pe poziţia secundă de Trabuco cu 11 puncte şi o cantitate de 24.225 kg. Podiumul după prima manşă a fost completat de Energo, cu 12 puncte şi 22.975 kg.

Prea multe nu s-au schimbat, iar manşa a doua a fost câştigată autoritar de Maros Mix, echipă din care face parte şi cel mai bun pescar sălăjean, Adrian Farkas. Astfel, cu 8 puncte contabilizate şi o cantitate de 25.795 kg, Maros Mix s-a impus detaşat în manşa secundă, având în vedere că echipa de pe locul secund, Trabuco a adunat „doar” 17.950 kg.

Astfel, în clasamentul final, cu un total de 52.370 kg şi 16 puncte, Maros Mix ocupă locul 1 şi câştigă marele trofeu, în timp ce pe locul 2 s-a clasat Trabuco cu un total de 42.175 kg şi 22 puncte. Podiumul a fost completat de Energo cu 40.675 kg şi 25 de puncte.


Maros Mix: Adrian Farkas (Sălaj), Andrei Bucur (Alba), Luci Petuta (Cluj), Doru Poiană (Sibiu), Mihai Mărginean (Cluj) şi Koszorus Boti (Cluj)


 

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare