Connect with us

Ştiri din Sălaj

Preotul Pomohaci a fost “iertat” de poliţiştii din Sălaj după ce a fost prins că a condus cu o viteză cu mult peste limita legală prin judeţ


În plin scandal sexual, au ieşit la iveală noi detalii despre Cristian Pomohaci. Recent, s-a dat publicităţii faptul că, preotul acuzat de acte sexuale cu minori, a fost “iertat” de suspendarea permisului dar şi de o amendă ce putea ajunge la 3.000 de lei, după ce a fost prins că a condus cu viteza de 92 km/h prin localitatea Zăuan, comuna Ip. S-a ales doar cu un avertisment şi şase puncte penalizare


Pe zi ce trece apar noi dezvăluiri despre Cristian Pomohaci. Preotul  este implicat într-un scandal de proporții, acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu un băiat minor. De când această situație a fost făcută publică, părintele a fost pus la zid de numerose dezvăluiri care îi îngreunează munca de a demonstra că este nevinovat.

Recent a fost publicat şi un material care arată că preotul a fost prins în urmă cu un an, cu o viteză de 92 km/h prin localitate, însă a fost “iertat” de Poliţia Rutieră Sălaj.

Colegii de la Libertatea şi Clujust.ro, arată că Preotul Cristian Pomohaci a fost oprit în trafic de poliţişti. Acesta mergea cu mult peste viteza legală.

 Preotul a fost oprit de poliţiştii rutieri din Sălaj pentru că circula cu o viteză de 92 de kilometri la oră, pe un drum pe care viteza maximă admisă era de 50 kilometri la oră, respectiv pe DN19B prin Zăuan, comuna Ip.

Deşi se apropia de limita la care se suspendă permisul, poliţiştii i-au dat doar un avertisment şi 6 puncte penalizare, astfel că a fost iertat şi de o amendă care ar fi putut ajunge până la 2.900 lei.

Preotul nu a fost însă mulţumit şi a refuzat semnarea procesului verbal, pe care l-a contestat ulterior în instanţă, la Judecătoria Şimleu Silvaniei, însă fără succes. Acesta a invocat lipsa verificării metrologice a radarului, dar şi faptul că în zonă ar fi existat stâlpi de înaltă tensiune care ar fi bruiat radarul.

Sursa: Libertatea / clujust.ro

256 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj