Connect with us

Ştiri din Sălaj

Haine contrafăcute sub sigla Nike, Puma şi Adidas, vândute ilegal în Zalău şi Jibou


Cea mai nouă “captură” a oamenilor legii a fost realizată pe data de 22 septembrie, când s-au confiscat pantaloni şi tricouri contrafăcute sub marca Adidas şi Nike de la jibouanca G. Viorica


Oamenii legii au descoperit în ultimul an mai mulţi sălăjeni care comercializau haine contrafăcute, sub mărci cunoscute precum Adidas, Nike sau Puma.

Pe 22 septembrie, judecătorii din Jibou au admis propunerea procurorilor de a se confisca de la G. Viorica trei perechi de pantaloni şi trei tricouri care rau comercializate ilegal şi care purtau inscripţii ale unor mărci cunoscute, precum Adidas şi Nike.

Tot anul acesta de la Tiberiu S. au fost confiscate trei bluze contrafăcute, comercializate sub sigla Adidas şi o pereche de adidaşi cu inscripţia Nike.

O captură impresionantă a fost realizată în aprilie anul acesta, când oamenii legii au confiscat de la ălăuanul Vasile C. 43 de perechi de încălţăminte comercializate ilegal şi cotrafăcute – 37 sub denumirea falsă de “Adidas” iar 6 cu denumirea “Puma”.

S-au mai confiscat şi numeroase sticle de parfum, marea majoritate fiind de 50 de mililitri, ce purtau inscripţia “Boos”, pe când, marca oficială este “Boss”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj