Connect with us

DIVIZIA A1

Campioana a câștigat cu Explorări Baia Mare, dar s-a clasat pe locul 2 la Cupa Municipiului Zalău. GALERIE FOTO


Volei Municipal Zalău a încheiat turneul cu o victorie în fața celor de la Explorări Baia Mare, scor 3 – 1, însă competiția de sub Meseș a fost câștigată de nou-promovata CSS 2 Baia Mare, care în trei jocuri a acumulat 7 puncte, reușind victorii clare cu campioana României și cu Dinamo


Ultimul turneu de verificare pentru campioana României a fost Cupa Municipiului Zalău, care s-a desfășurat în Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici” de joi și până sâmbătă. La competiția amicală organizată de formația zălăuană au mai fost prezente Dinamo, Explorări, dar și nou-promoata CSS 2 CNE Baia Mare, care a fost surpriza competiției și s-a clasat pe primul loc, cu 7 puncte contabilizate.

La acest ultim turneu de verificare, Volei Municipal Zalău a avut și unele sincope, mai ales în meciul de vineri când a fost surclasată de CSS 2 CNE Baia Mare. În acest joc, tehnicianul Marian Constantin a dat șansa să evolueze jucătorilor care au jucat mai puțin, dar ”rezervele” campioanei au arătat modest și au pierdut cu 0 – 3.

După ce a reușit surpriza în fața campioanei, CSS 2 Baia Mare a reușit o victorie în trei seturi și cu Dinamo, în primul joc de sâmbătă. În aceste condiții, maramureșenii aveau deja primul loc asigurat, astfel că Volei Municipal Zalău și Explorări au rămas să lupte pentru locul secund, în ultimul meci al turneului.

În acest joc, tehnicianul Constantin a folosit jucătorii de bază, iar campioana României a defilat în primele două seturi, pe care le-a câștigat la 15 și 19. În setul trei, pe fondul unei relaxări a echipei zălăuane, Explorări a revenit și după ce a condus cu 8 – 5 și 16 – 14 la cele două timpuri tehnice, maramureșenii și-au adjudecat setul la 22.

În setul patru, gruparea de sub Meseș nu a mai acordat nicio șansă adversarilor și s-a impus cu 25 – 14, astfel că s-a clasat pe locul secund la Cupa Municipiului Zalău.

A urmat festivitatea de premiere, iar președintele Vasile Coța a acordat câte o cupă echipelor de pe primele trei locuri, de fapt formațiilor care au mai rămas la festivitate, CSS 2 CNE Baia Mare, Volei Municipal Zalău și Explorări Baia Mare, Dinamo plecând spre București înainte de terminarea competiției.

Să mai spunem că acest turneu de verificare a fost ultimul pentru campioana României, care sâmbăta viitoare va susține primul meci oficial, cel din Supercupa României cu Arcada Galați, jocul urmând să se desfășoare la Ploiești.

Rezultatele complete de la Cupa Municipiului Zalău:

Explorări Baia Mare – CSS 2 CNE Baia Mare 3 – 2 (-25, 20, 19, -25, 17)

Volei Municipal Zalău – Dinamo București 3 – 0 (15, 22, 19)

Explorări Baia Mare  – Dinamo  3 – 2 (21, -24, -13, 15, 8)

Volei Municipal Zalău – CSS 2 CNE Baia Mare 0 – 3 (-23, -28, -21)!

CSS 2 CNE Baia Mare – Dinamo 3 – 0 (15, 25, 20)

Volei Municipal Zalău – Explorări Baia Mare 3 – 1 (15, 19, -22, 14)

Volei Municipal Zalău: Dobromir Dimitrov, Pawel Adamajtis, Vlad Cuciureanu, Răzvan Mihalcea, Rareş Bălean, Leo Dal Bosco şi Adrian Feher – libero. Au mai evoluat: Mihai Gheorghiţă și  Filip Stoilovic. Antrenori: Marian Constantin (principal) și Bogdan Nicolae (secund)

 

Clasment:

1. CSS 2 CNE Baia Mare  7p.

2. Volei Municipal Zalău 6p.

3. Explorări Baia Mare 4p.

4. Dinamo București 1p.

57 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1