Connect with us

FOTBAL

Derby ”de foc” în Liga a IV-a Sălaj. PROGRAMUL etapei a V-a și DELEGĂRILE ARBITRILOR


Dumbrava Gâlgău și Unirea Mirșid își dau întâlnire duminică în cel mai tare meci al începutului de campionat. Cele două rivale au maxim de puncte și luptă pentru titlu și în acest sezon, după ce în stagiunea trecută s-au bătut la primul loc până în ultima rundă


Sezonul din Liga a IV-a Sălaj avansează destul de repede, iar în acest weekend, cel de-al patrulea eşalon fotbalistic a ajuns la etapa cu numărul 5 ce propune meciuri foarte interesante.

„Capul de afiş” al etapei a V-a este fără doar şi poate duelul dintre CS Dumbrava Gîlgău şi Unirea Mirşid. Cele două formaţii s-au luptat până în ultima etapă în sezonul trecut pentru cucerirea titlului judeţean. Şi în acest sezon, cele două echipe au parte de un start perfect, iar după patru etape, cele două grupări ocupă primele două locuri, având maxim de puncte fiecare. Acest lucru nu face decât ca partida de duminică să fie cu atât mai interesantă și garantează un spectacol fotbalistic, la fel cum a fost și întâlnirea ce a avut loc acum o lună, în sferturile Cupei României.

Un alt duel tare se anunţă a fi şi cel dintre CS Crasna şi Real Crişeni. Deşi gruparea condusă de Herberth Robert şi-a manifestat interesul de a se lupta pentru primele locuri, în 4 etape a strâns doar patru puncte, ocupând locul 10. Totuşi, echipa antrenată de Mihai Gaidoş rămâne o forţă în Liga a IV-a şi speră să îşi revină la meciul de sâmbătă, cu Realul. Nu va fi uşor, având în vedere forma bună prin care trece Real Crişeni. Gruparea antrenată de Călin Morar ocupă un onorabil loc 6, după ce a strâns două victorii, una de răsunet în faţa celor de la CS Barcău Nuşfalău, iar alta cu CS Hida.

Olimpic Bocşa vrea să „spele” ruşinea din etapa trecută de la Jibou, iar Cosmin „Tassotti” Sabou şi compania vor toate punctele din duelul cu Benfica din Ileanda. Totuşi, echipa lui Cornel Lar traversează o perioadă bună şi vine după trei rezultate pozitive. Astfel, acest meci este deschis oricărui rezultat.

În sezonul precedent, AS Chieşd a încurcat Rapid Jibou în lupta pentru titlu, „furându-i” două puncte esenţiale. Altele sunt datele problemei acum, şi suntem doar în etapa a V-a, iar jucătorii Rapidului sunt într-o formă foarte bună, având cel mai bun atac, după patru etape disputate, în timp ce AS Chieşd are a treia cea mai slabă apărare, la egalitate cu Flacăra Halmăşd.

Că tot veni vorba de cele mai slabe apărări, să spunem că CS Hida ocupă primul loc într-un astfel de clasament, cu 28 de goluri primite în 4 etape. În această etapă, gruparea din Hida va da piept cu Cetatea Buciumi, o formaţie organizată foarte bine de pe margine de Dan Lucaciu. Cetatea pare favorită, însă ambiţia hidanilor de a obţine primul punct sau primele puncte în acest sezon este mare şi poate apărea şi o surpriză.

Pe lângă CS Hida, o altă formaţie „rănită” este şi Silvania Cehu Silvaniei. După ce formaţia condusă de Horaţiu Bogar a fost aproape de desfiinţare, cei mai buni jucători ai Silvaniei au plecat la alte cluburi. În aceste condiţii, deplasarea de la Nuşfalău este un foarte grea, iar CS Barcău este mare favorită la câştigarea celor trei puncte, cu atât mai mult, cu cât echipa antrenată de Ciprian Grecu şi Adrian Damian nu mai are voie să facă alţi paşi greşiţi, pentru a rămâne în lupta pentru titlu.

Meci uşor pare a avea şi Sportul Şimleu. Gruparea de sub Măgura va primi vizita Flacărei din Halmăşd, echipă cu mari probleme de efectiv, după ce majoritatea jucătorilor au ales să plece la… Sportul Şimleu.

 

Etapa a V-a se dispută duminică, ora 15.00 (juniorii) şi ora 17.00 (seniorii):

CS Crasna – Real Crişeni, sâmbătă

Arbitri: Gabriel Almaș – Ștefan Bîrjac și Alexandru Turian. Observator: Liviu Feraru

Olimpic Bocşa – Benfica Ileanda, sâmbătă

Arbitri: Ionuț Vasarhely – Alin Lazăr și Szabo Krisztina. Observator: Ardelean Zoltan

Rapid Jibou – AS Chieşd

Arbitri: Cătălin  Roșu – Flavius Seiche și Cătălin Morar. Observator: Dan Costin

CS Hida – Cetatea Buciumi

Arbitri: Gabriel Almaș – Sergiu Duma și Claudiu Coste. Observator: Lorin Latiș

CS Barcău Nuşfalău – Silvania Cehu Silvaniei

Arbitri: Ionuț Păușan – Bogdan Cozorici și Sergiu Hădade. Observator: Vasile Pașca

CS Dumbrava Gîlgău – Unirea Mirşid

Brigată din alt județ. Observator: Gavril Bîrjac

Sportul Şimleu – Flacăra Halmăşd

Arbitri: Raul Horvat – Florin Ciobanu și Antonio Hădade. Observator: Marius Muntean

 

48 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL