Connect with us

Ştiri din Sălaj

De`ale Poliţiei: acţiune de proporţii împotriva criminalităţii economice. Au confiscat… 1.000 de pâini şi 380 de lei


Poliţia ne spune că vrea să ne scape de “criminalitatea economică” din judeţ. Pentru aceasta, oamenii legii s-au pus pe treabă şi au confiscat…. 1.085 de pâini şi suma de 380 de lei, după ce poliţiştii sălăjeni au mai derulat o astfel de acţiune la începutul lunii, când captura a fost cu un zero mai puţin 


După ce la începutul lunii septembrie poliţiştii au confiscat peste  o sută de pâini, oamenii legii s-au reapucat de “capturat” produse de panificaţie.

“Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Sălaj au organizat și desfășurat, în această săptămână, o acțiune specifică pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea ilegalităților din domeniul producerii, transportului și comercializării produselor de panificaţie.

Cu această ocazie au fost verificați 38 agenți economici și poliţiştii au controlat 66 de autovehicule. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.000 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, și OUG nr. 12/2006, pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei pe filiera cerealelor şi a produselor procesate din cereale.

Polițiștii au mai indisponibilizat o autoutilitară folosită la transportul unor produse de panificație, fără documente legale de proveniență, au confiscat cantitatea de 1.085 pâini, în valoare de aproximativ 2.000 lei, și suma de 380 lei, provenită din activități comerciale ilicite”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Sălaj.

59 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj