Connect with us

Ştiri din Sălaj

VIDEO şi FOTO INCREDIBIL: Un şofer de la Ambulanţa Sălaj făcea TAXI în timp ce transporta un pacient


Un şofer al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj a fost surprins astăzi în timp ce făcea TAXI cu autospeciala, chiar dacă în autosanitară avea un pacient pe care trebuia să-l transporte acasă de la spital. Mai mult, şoferul îşi recunoaşte vina şi susţine că a trecut şi pe acasă – în Jibou, înainte de a transporta pacientul la Şimişna, chiar dacă acesta i-a spus că se grăbeşte să ajungă la domiciliu


Un şofer al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj a fost surprins astăzi în timp ce lua o persoană la ocazie în autospecială de servici.

Totul s-a întâmplat în Jibou, unde o persoană din Letca făcea autostopul. Ambulanţierul a oprit şi l-a luat pe autostopist în Ambulanţă, chiar dacă…avea un pacient în autosanitară pe care trebuia să-l transporte la Şimişna.

Autostopistul a recunoscut în faţa camerelor de filmat că merge la Letca şi a fost luat la ocazie de către o ambulanţă. Mai mult, şoferul autospecialei îşi recunoaşte vina şi susţine că după ce a preluat bolnavul de la spital, a dat o tură şi pe la el pe acasă, abia apoi pornindu-se cu pacientul spre domiciliul acestuia din Şimişna.

Una peste alta, în faţa camerelor de filmat, pacientul a susţinut că îşi doreşte să ajungă cât mai repde acasă. “Mă grăbesc să ajung acasă”, a spus acesta când a fost filmat.

Şoferul autospecialei este Grad, iar pacientul, dacă tot a pierdut atâta timp în autospecială, s-a pus să prânzească.

“Este o situaţie aparte pe care actuala conducere a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sălaj nu o poate gestiona. Şoferul a încălcat mai multe reguli interne, în primul rând că nu avea voie să facă TAXI cu autospeciala. Deci, domnul Grad, ambulanţier, face TAXI. În loc să se grăbească să ducă pacientul, l-a plimbat pe la dânsul pe acasă, să-i arate pe unde stă. Pe lângă aceasta, domnul şofer nu avea echipamentul de protecţie şi nu respecta mai multe reguli interne, nici măcar centura de siguranţă nu o avea”, spune fostul manager al Servicului Judeţean de Ambulanţă Sălaj, deputatul PSD Liviu Balint, care face parte din Comisia pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor.

 

 

Nu este înscă un caz singular, spune deptuatul PSD, Liviu Balint.

Alţi şoferi au fost surprinşi în timp ce îşi spălau maşina la sediul Ambulanţei, în locul special amenajat unde se dezinfectează autosanitarele, iar alţii, spune fostul manager Balint, au fost surprinşi fără echipament de protecţie, chiar şi în şlapi, după cum se poate vedea şi în GALERIA FOTO.

258 Vizualizari
5 Comments

5 Comments

 1. Ghita ungur

  22 September 2017 at 16:11

  Como draga asta este coleg vechi de la nostru!??asta ne fura noua clienti!?si tie si mie!?

 2. Ghita ungur

  22 September 2017 at 16:12

  Lasa como draga ca asta este client vechi de al nostru ne fura clienti cand lucram pe taxi si tie si mie!!???

 3. Geo

  22 September 2017 at 17:43

  asta-i como

  digi24.ro/stiri/actualitate/politica/video-reactia-neasteptata-a-parlamentarilor-in-fata-unei-probleme-de-gramatica-792712

 4. Nick

  22 September 2017 at 18:09

  Ei , ei , ei !! Si cine credeti ca e de vina ?? Va si raspund > COMO E DE VINA ca l-a prins . Ar trebui stricata gruparea de la ambulanta Jibou , acolo toti sunt rude intre ei !! Nimeni nu mai incape de anumite familii . Oare cand se va schimba viata noastra ?? Noi toti strigam ca ne e greu , dar nu facem nimic bun pentru a schimba ceva!!

 5. Eu

  22 September 2017 at 19:40

  Da el nu s-a filmat singur când făcea naveta de la Zalău la Jibou cu masina de serviciu???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj