Connect with us

Ştiri din Sălaj

O spălătorie din Sălaj oferă servicii UNICE în Transilvania


Spălătoria şi Vulcanizarea GLB oferă servicii UNICE în toată Transilvania. Investitorul s-a întors după 15 de ani în România şi a adus cu el un model Occidental, inovativ, de a spăla maşinile – şi anume, spălarea şasiului şi spălare cu perii electrice


Spălătoria GLB este destinată cu precădere maşinilor de mare tonaj, însă este recomandată şi pentru autoturisme. GLB oferă un serviciu unic în întreaga Transilvania, o singură spălătorie de acest fel mai existând în România – la Bucureşti.

La GLB poţi să îţi speli, în premieră, şasiul. Procesul durează doar câteva minute şi este sută la sută automatizat. După spălarea şasiului, maşina este spălată de o perie electrică. Sălăjenii care au trecut până acum pragul spălătoriei GLB se declară mulţumiţi de servicii, menţionând în comentarii pe facebook faptul că maşina lor arată ca nouă, iar genţiile nu au fost aşa strâlucitoare decât în momentul când le-au achiziţionat.

La fiecare spălare, şoferul autoturismului primeşte un odorizant de maşină GRATUIT, iar toţi pasagerii, fie că sunt doi, trei sau cinci, primesc o cafea marca LAVAZZA, GRATUITĂ!

Curăţarea maşinii se face EXCLUSIV cu produse achiziţionate din OCCIDENT!

Trebuie spus că investitorul a plecat din ţară când avea 17 ani şi s-a reîntors având o afacere prosperă peste hotare.

“Am decis să investesc în Sălaj, aproape de locurile natale pentru că aici mă simt acasă. Tot ce fac, realizez după modelul Occidental, în care clientul este pe primul loc”, ne spune Daniel, investitorul de la Spălătoria şi Vulcanizarea GLB.

Spălătoria GLB este situată în Crişeni, la numărul 408, în curte la fosta ISAIA. Pentru detalii şi rezervări personalul unităţii vă stă la dispoziţie la numărul de telefon 0738 77 00 30. 

Spălătoria GLB – cafeaua este din partea casei!

318 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj