Connect with us

Ştiri din Sălaj

ATENŢIE ŞOFERI! Se închide circulaţia în Zalău


Duminică, circulaţia pe mai multe străzi din Zalău va fi închisă din cauza Festivalului Minorităţii Maghiare


Evenimentul cultural „Festivalul minorităților naționale și  Ziua Portului Popular și a gastronomiei maghiare”, organizat de către Asociația Culturală Szilagysag Zalău – Sălaj, în data de 24 septembrie aduce cu el retricții de circulație prin Zalău.

Locul de desfășurare a evenimentului va fi în parcarea publică situată în imediata vecinătate a Primăriei municipiului Zalău, Str. Parcului – de la intersecția cu Str. 22 Decembrie 1989, până la intersecția cu Str. Decebal și Str. Simion Oros.

Pe durata desfășurării evenimentului (24.09 între orele  8:00-22:30), Comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice în municipiul Zalău a aprobat  închiderea celor două parcări și a circulaţiei  rutiere pe Str. Parcului – de la intersecția cu Str. 22 Decembrie 1989, până la intersecția cu Str. Decebal și pe Str. Simion Oros.

Sâmbătă, începând cu ora 8:00, se va închide parțial parcarea publică adiacentă Primăriei municipiului Zalău în vederea amplasării scenei, iar ulterior, de la  orele 20:00, se va bloca în totalitate această parcare.

De asemenea, s-a avizat defilarea din data de 24.09, ora 14:00, a  convoiului de atelaje trase de cai pe următorul sector  de  drum public, pe un singur sens de mers:

pornirea de la Poligonul MApN, pe Str. 22 Decembrie 1989 – intersecția  B-dul Mihai Viteazu – Str. Corneliu Coposu – staţionare de maxim 25 minute în Piața Iuliu Maniu la statuia Wesselenyi Miklos. Atelajele vor staționa în parcarea de lângă Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sălaj, iar procesiunea va continua pe sensul de mers al Str. Corneliu Coposu – B-dul Mihai Viteazu – P-ța 1 Decembrie 1918 – Str. Parcului.

Pe durata deplasării convoiului se restricționează circulația pe sectorul de drum public implicat.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj