Connect with us

HANDBAL

Start anevoios de campionat pentru junioarele 3 de la CSS Zalău. GALERIE FOTO


Junioarele 3 de Clubul Sportiv Şcolar Zalău au debutat în noul sezon competiţional cu un eşec pe teren propriu în faţa echipei ACS Pegasus Târgu Mureş


Startul ediţiei de campionat 2017/2018 al echipei antrenate de Gabriela Muntean şi Livia Sabou nu a fost aşa cum au dorit cele două tehniciene ale echipei sălăjene. În prima etapă din cadrul seriei H a Campionatului Naţional de junioare 3 disputat de sălăjence în faţa unei echipe care a venit la Zalău cu un lot complet, format din 16 jucătoare, fetele de la CSS au prestat un joc destul de bun, dar noul regulament impus în competiţie la această categorie de vârstă nu le-a prea avantaj pe micuţele handbaliste din urbea de la poalele Meseşului.

După un start de partidă destul de echilibrat, handbalistele din Târgu Mureş au reuşit să se desprindă pe tabela de scor la 4 lungimi la finalul primei reprize, iar în startul părţii a doua diferenţa a crescu şi mai mult.

Treptat, pe fondul unor schimbări în ambele tabere, diferenţa de pe tabela de scor a scăzut, iar la finalul jocului diferenţa a scăzut la numai 5 lungimi. Imediat după încheierea jocului, Livia Sabou s-a arătat nemulţumită de faptul că tinerele sale jucătoare nu au reuşit să pună în practică schemele de joc pregătite la antrenamente.

„Fetele noastre nu au făcut un joc tocmai rău. Nu înţeleg însă de ce nu reuşesc să pună în practică şi în timpul jocului ceea cea pregătim în timpul şedinţelor de antrenamente. Dacă nu am fi lucrat aş fi înţeles… Trebuie să ştergem tot, să uităm de această înfrângere şi să o luăm de la capăt pentru că săptămâna viitoare (n.r. duminică 24 septembrie) ne aşteaptă un nou joc”, a afirmat prof. Livia Sabou la finalul jocului.

Cealaltă antrenoare a echipei CSS Zalău, prof. Gabriela Munteanu a apreciat ca bun jocul echipei de junioare 3 şi a pus pe seama tinereţii şi a lipsei jocurilor de pregătire nepunerea în practică a schemelor de joc antrenate la şedinţele de pregătire.

„În ciuda eşecului sunt de părere că fetele noastre nu au practicat un joc slab. Au jucat destul de bine. Este greu să pui în practică în jocurile oficiale schemele de joc antrenate şi repetate la antrenament când nu ai meciuri în picioare. Mai mult de atât la această vârstă emoţiile sunt mari, iar dacă nu ai jocuri în picioare este şi mai greu”, a afirmat la rândul său prof. Gabriela Munteanu.

În runda următoare, programată duminică, 24 septembrie, fetele de la CSS Zalău evoluează tot pe teren propriu, în compania echipei CS Phoenix Baia Mare, grupare care a învins în runda inaugurală cu 33-20 formaţia mureşeană HC Arsenal Tăureni.


CSS Zalău – ACS Pegasus Târgu Mureş 21-26 (12-16)

CSS Zalău: Ştefania Mocuţ, Natalia Iepan, Denisa Ghiulea, Bianka Baczo, Alexia Suciu, Mara Pop, Andrea Serencu, Emanuela Zahorte, Karina Ghinea, Alexandra Ţap, Antonia Ţurcaş, Sonia Udrescu, Andreea Kurti. Antrenori: prof. Gabriela Munteanu şi prof. Livia Sabou.

ACS Pegasus Târgu Mureş: Ilinca Cătălina Pop, Tania Ganj, Ina Mureşan, Daria German, Alexandra Roşca, Teodora Damian, Tania Coşarca, Andreea Szasz, Anita Moldovan, Debora Kaniczk, Diana Neagu, Amelia Ganj, Lavinia Florea, Alexandra Pop, Ştefania Virag, Cristina Şimon. Antrenor: prof. Andreea Luca

Rezultatele complete ale etapei I:

CS Atletik Satu Mare – CSS Viitorul Cluj 27-22 (19-14)

CSS 2 Baia Mare – CS Marta Baia Mare (amânat)

ACS Alpha Oradea – CSS Viitorul Cluj II 21-26 (11-16)

CS Phoenix Baia Mare – Arsenal Tăureni 33-20 (18-10)

Programul etapei de duminică, 24 septembrie:

ACS Pegasus Târgu Mureş – CSS Viitorul Cluj

CSS Viitorul Cluj II – CS Atletik Satu Mare

CS Marta Baia Mare – ACS Alpha Oradea

HC Arsenal Tăureni – CSS 2 Baia Marea

CSS Zalău – CS Phoenix Baia Mare


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL