Connect with us

DIVERSE

COMUNICAT Comisia de Organizare a Campionatului de Minifotbal ONIX Salaj (COCMOS)

Decizii ale CO, în urma ședinței din data de 15.09.2017:

1. Începand cu etapa 5, programul jocurilor din Liga A, va fi comunicat pentru urmatoarele 2 etape, pe site-ul oficial al Federației de Minifotbal din Romania (www.campionateminifotbal.ro) folosind linkul www.campionateminifotbal.ro/campionatul-de-minifotbal-onix-salaj/competitii.

2. Comisia de competitii, întâmpina dificultați majore în realizarea programului săptămânal. În acest sens, reaminim că, delegații echipelor din Liga 3 au obligația de a menționa pe raportul de arbitraj, după fiecare partidă, 2 variante pentru desfașurarea jocului următor (cu un interval de 4-6 ore). Cei care nu vor face aceste mențiuni, vor fi programați din oficiu. Deasemenea, orice problemă în legătura cu programarea jocului din etapa urmatoare, trebuie comunicată d-lui Ghita Ciule (0753.753.886) pană luni la ora 12.

3. Jucătorii care sunt legitimați de catre Federația de Minifotbal din România, NU pot evolua simultan, în două competiții paralele. În această situație, în lipsa unei coordonari centralizate (desfășurată sub egida FMR), jucatorii legitimați de catre FMR, au opțiunea de a alege competiția în care doresc să evolueze, în cele organizate de FMR sau în cele organizate de alte entitați neafiliate sau care nu-și desfașoară activitatea sub egida Federației (exemplu: Liga Prieteniei). Competițiile organizate ocazional sau regulat de instituțiile publice (Jandarmerie, Politia, ISU, etc) NU intră sub această incidență.

4. Comisia de Organizare își asumă greșeala în cazul transferului jucătorului Ciaca Bogdan (operarea unui transfer, în lipsa tuturor semnăturilor de pe Cererea de transfer). Jucătorului i s-a ridicat dreptul de joc până la clarificare tuturor cauzelor (reprimit din et. 4). Pentru a evita astfel de situații, Comisia de Organizare nu va mai accepta depunerea la comisie, a niciunui document care nu îndeplineste toate cerințele regulamentare prevăzute (semnătura jucătorului, semnătura delegatului, dovada efectuării taxelor aferente, 12 / 24 ore înainte de joc).

Deciziile Comisie de Disciplina din data de 18.09.2017

1. Jocul Dia Guard Divino – Viper, omologat cu 10 – 0, penalitate financiara – 50 lei pt. Viper (et. 1 – Liga A);
2. Boiti Sebastian (Fanatic Team) , suspendat 3 etape + 30 lei penalitate financiara (et. 1 – Liga A);
3. Murany Zsolt (Stelya Bradet) , suspendat 2 etape + 20 lei penalitate financiara (et. 2 – Liga A);
4. Demjen Gabriel (Fino Brutto II) , suspendat 2 etape + 20 lei penalitate financiara (et. 1 – Liga 3);

81 Vizualizari

1. Dutzu

21 September 2017 at 13:44

De ce nu poate un jucator sa joace in ambele competitii? Oricum banii tot ii incasati ca aia e important pentru voi!!
    Esti penibil Dl, Onicas, cand ai vazut ca vor sa organizeze o competitie , repede bagi bete in roate.

2. No Name

21 September 2017 at 14:53

Pai si care joaca pe teren mare si joaca si in campionatul de minifotbal? ca meciurile de pe teren mare nu sunt organizate de FMR? Ce facem, ca ramanem fara jucatori d-le Onicas… !??

3. GICA

21 September 2017 at 17:08

Echipa Fan Curier care a incercat sa legitimeze jucatorul(fara semnatura delegatului ) nu primeste nici o pedeapsa?A folosit jucatorul in prima etapa.Doar la echipele mici se practica respectarea regulamentului ,adica meci pierdut cu 10-0.Rusinica!!!!