Connect with us

HANDBAL

Debut cu remiză în noul sezon competiţional pentru junioarele I de la CSS Zalău. GALERIE FOTO


Junioarele 1 de la CSS Zalău au obţinut un punct în primul joc disputat în cadrul Seriei F a ediţiei de  campionat 2017/2018 


Sala de sport a Liceului Sportiv „Avram Iancu” din Zalău a găzduit în ultima zi a săptămânii trecute partida de handbal dintre CSS Zalău şi CSS Odorheiu Secuiesc, joc ce a contat în cadrul etapei I a Campionatului Naţional de junioare 1.

Cu Olivia Truţă printre titulare, revenită la echipă după ce a fost împrumutată în partea a doua a sezonului trecut la CS Marta Baia Mare, elevele profesoarei Gabriela Muntean au avut un start bun de partidă şi s-au desprins până la pauză la patru lungimi de echipa adversă.

Jocul bun al sălăjencelor a continuat şi în startul părţii a doua când au reuşit să se distanţeze şi mai mult şi se părea că vor obţine o victorie lejeră. Din păcate, din cauza numărului mare de jucătoare care se confruntă cu probleme de sănătate şi care nu sunt recuperate 100% după operaţiile de menisc sau chiar de rupruri de ligamente, antrenoarea de la CSS Zalău nu a avut foarte multe soluţii pe banca de rezerve şi a fost nevoită să păstreze în teren pe aproape toată durata jocului aceleaşi jucătoare.

În aceste condiţii, tonusul jucătoarelor din urbea de la poalele Meseşului nu a putut fi menţinut până la finalul partidei, iar din minutul 40 randamentul echipei a scăzut şi gruparea din Odorheiul Secuiesc a reuşit să reducă din diferenţă şi chiar a trecut la conducere, având avantaj chiar şi de trei goluri.

Finalul partidei a fost extrem de disputat. CSS Zalău a reuşit egalarea, iar în ultimele cinci minute de joc cele două formaţii au condus alternativ pe tabela de scor, pentru ca în final partida să se încheie nedecis, scor 29-29, rezultat care a adus ambelor echipe câte un punct în clasamentul Seriei F.

„A fost un meci greu. Din păcate nu am reuşit să obţinem decât un punct. Am avut patru goluri avantaj la pauză şi am jucat bine şi în  primele minute din repriza secundă. Din păcate fetele nu au putut juca la aceeaşi intensitate pe tot parcursul partidei şi au permis echipei oaspete să revină şi chiar să treacă în avantaj. Pot să mă declar mulţumită de acest rezultat de egalitate pentru că la fel de bine cum am fi putut câştiga, tot la fel de bine am fi putut şi să pierdem”, a declarat Gabriela Muntean la finalul jocului.

Principala marcatoare a echipei CSS Zalău a fost Olivia Truţă cu 10 goluri marcate, în timp ce de la formaţia oaspete s-a remarcat Eva Kerekes cu 8 reuşite. În runda următoare, programată duminică, 8 octombrie, fetele de la CSS Zalău se vor deplasa la Cluj-Napoca pentru duelul cu CSS Viitorul Cluj.

 


Rezultatele complete ale etapei I:

CSS Viitorul Cluj – LPS Fl. Feleşiu Sebeş 25-26 (14-13)

CS Marta Baia Mare – CSS 2 Baia Mare 32-28 (16-12)

CSS Zalău – CSS Odorheiu Secuies 29-29 (16-12)

CSS Zalău: Ţurcaş Andreea (2), Gabriela Truţă (10 goluri), Olivia Truţă, Raluca Lung (5), Nicoleta Chiş, Jessica Jula, Alexandra Pop, Tonia Crişan (2), Imola Szabo (2), Paula Borciu, Camelia Gorgan, Laura Groza (7), Emanuela Vetişan (1), Anna Egry, Andrea Crişan. Antrenor: prof. Gabriela Munteanu

CSS Odorheiu Secuiesc: Anna Balint, Eva Kerekes (8), Renata Biro, Bogi Balint, Andrea Ordog (4), Noemi Balint (3), Helen Miklos (2), Krisztina Munteanu, Anett Andras, Orsolya Mihaly, Nora Miklos, Anna Fekete (6), Nora Major (4), Alexandra Bodo (2). Antrenor: prof. Mester Zsolt


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL