Connect with us

FOTBAL

“ŞEPCILE ROŞII” nu sunt invincibile. Cu trei zălăuani în primul unsprezece, nou-promovata Unirea Tăşnad a bătut “U” Cluj!


În partida cu Universitatea, Claudiu Băican, Raul Stanciu şi Sergiu Bercean au fost titulari pentru formaţia din judeţul Satu Mare, realizând astfel o mare surpriză a Ligii a III-a


În sezonul 2017 – 2018 se preconiza o bătălie pentru promovarea în Liga a II-a între Universitatea Cluj şi FC Zalău, formaţii care urmau să se întâlnească în Seria a V-a.

Din păcate, FC Zalău s-a desfiinţat în vară, din cauza faptului că autorităţile locale au închis robinetul şi nu au mai acordat finanţare pentru gruparea lui Ioan Morar.

Toţi jucătorii de la FC Zalău au fost lăsaţi liberi, iar trei dintre ei au ajuns la nou-promovata Unirea Tăşnad, este vorba de Claudiu Băican, Sergiu Bercean şi Raul Stanciu.

În runda de la finele săptămânii trecute, cei trei zălăuani şi-au trecut în CV o victorie extrem de importantă, cu “U” Cluj, echipa din judeţul Satu Mare reuşind să câştige cu scorul de 2 – 0 în faţa clujenilor, într-o partidă în care Claudiu Băican, Raul Stanciu şi Sergiu Bercean au fost titulari la echipa din Tăşnad.

Ca şi o concluzie, putem spune faptul că Universitatea Cluj nu era o echipă de speriat şi cu siguranţă, FC Zalău putea să lupte pentru promovare cu  “şepcile roşii”, în condiţiile în care la gruparea de sub Meseş urmau să se facă transferuri puternice.

Din păcate, totul s-a năruit, după ce autorităţile locale au lăsat să  moară singura echipă care a reprezentat judeţul în ligile superioare ale fotbalului românesc.

“Sunt bucuros că am reuşit să câştigăm. Universitatea Cluj nu este chiar o  echipă de speriat. Până la urmă, la nivelul acesta, oricine poate să bată pe oricine. Această victorie ne dă moral bun pe viitor şi sperăm să facem o figură frumoasă anul acesta. Vreau să dedic această victorie tuturor suporterilor echipei Unirea Tăşnad şi ţin să le mulţumesc că au fost alături de noi şi ne-au susţinut”, ne-a declarat Raul Stanciu.

Mai multe, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 20 septembrie.

 

Sursa foto: Sportul Sătmărean

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL