Connect with us

VOLEI

Primul meci în “casă nouă”

Runda programtă la finalul acestei săptămâni face ca Remat Zalău să evolueze pentru prima dată în noul sezon în faţa propriilor susţinători. Însă, nu la Sala Sporturilor din Zalău, locaţia în care echipa noastră a cunoscut atâtea şi atâtea succese, ci în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” din Zalău. Practic, până la finalizarea lucrărilor de modernizare a Sălii Sporturilor, Remat Zalău se va antrena şi va susţine meciurile de campionat în sala de sport a unităţii de învăţământ conduse de Jako Alexandru.

Revenind la etapa de sâmbătă, aceasta va scoate în calea campioanei României Universitatea Cluj. Gruparea de pe Someş a pierdut în runda inaugurală, tocmai pe teren propriu, în faţa Stelei Bucureşti, echipă care s-a întărit în vară. Echipa pregătită de polonezul Mariusz Sordyl şi Ovidiu Macarie ţinteşte cea de-a doua victorie consecutivă sâmbătă, deoarece în etapa a III-a va avea primul meci greu din această ediţie de campionat, pe terenul Stelei Bucureşti.

 Iubitorii voleiului sunt aşteptaţi în număr cât mai mare la meciul cu “U” Cluj, chiar dacă tribunele sălii de sport a LPS “Avram Iancu” sunt destul de mici.     Ciprian PETRAN

 

Sâmbătă, ora 18.00, Sala “Avram Iancu”:

 Remat Zalău – “U” Cluj-Napoca

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. alex

  8 October 2011 at 10:51

  cluj baia mare etc .locatii spuse de tarlea si ciupe? oricum ia bulit cineva pe ei si handbal!alfel de ce chiar acu si nu in pauze se face retus la sala sporturilor!

 2. a

  8 October 2011 at 12:54

  bai,cand e meciul? la 18 sau la 17.30?

 3. gicu

  8 October 2011 at 13:26

  e gresit 18-00

 4. kolo

  8 October 2011 at 18:21

  e casa lor?sunt oaspeti acilea in liceu!tot la vechituri ajumnge!de ce ne reparat sala cind nau fost meciuri!oricun cine ati fost si ce ati ajuns!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in VOLEI