Connect with us

BOX

Pugiliştii de la CSM Zalău se antrenează din greu pentru Naţionale şi Cupa României

Sportivii secţiei de box  de la Clubul Sportiv Municipal Zalău se antrenează intens şi participă la turnee de pregătire pentru definitivarea pregătirii în vederea participării la finalele Campionatelor Naţionale de Tineret şi Seniori, precum şi pentru Cupa României la acategoria de vârstă cadeţi


Toamna a început în forţă pentru pugiliştii legitimaţi la CSM Zalău. Tonul a fost dat de reprezentantele sexului frumos care au participat la campionatul Naţional de junioare, tineret şi senioare, iar mai apoi a venit rândul băieţilor să debuteze în competiţii după o scurtă perioadă de vacanţă prilejuită de vacanţa de vară.

Având în vedere faptul că în calendarul Federaţiei Române de Box sunt programate în această toamnă trei competiţii naţionale: Finala Campionatului Naţional de Tineret (18-23 septembrie la Bacău), Cupa României la Cadeţi (23-29 octombrie într-o localitate care urmează a fi stabilită în cel mai scurt timp) şi Finala Campionatului Naţional de Box la Seniori (6-12 noiembrie la Bucureşti), pugiliştii de la CSM Zalău au început seria turneelor amicable de pregătire.

În urmă cu numai câteva zile, o delegaţie de şase sportivi de la clubul zălăuan au participat la Cupa Municipiului Târgu Mureş, competiţie la care au reuşit să se evidenţieze în mod special Cătălin Popa, Darius Forai şi Armand Aciu, iar la finalul săptămânii în curs sportivii de la CSM Zalău se vor deplasa la un nou turneu amical de pregătire, la Gheorgheni, unde sportivii care au competiţie la mijlocul acestei luni  vor face ultimele teste înaintea Campionatului Naţional de Tineret de la Bacău, competiţie la care Ioan Dragoţ va pleca însoţit de elevul său, Cătălin Popa (cat.60 kg), precum şi de doi sportivi antrenaţi de maestrul Ioan Popa, este vorba de Cristian Pece (cat.75 kg) şi Darius Forai (cat.+91 kg).

„În această perioadă ne aflăm în pregătiri pe plan local. Am făcut câteva meciuri de pregătire şi mai urmează să facem şi la finalul săptămânii în curs. Pregătire merge bine şi suntem optimişti. Sper ca elevul meu, Cătălin Popa să obţină o medalie la Campionatul Naţional. Bineînţeles că ne dorim să obţinem medalii cu toţi cei trei sportivi care se vor deplasa la Bacău, însă în sport orice este posibil. Obiectivul propus pentru naţionalele de tineret este de două medalii. Sperăm să ne atingem obiectivul, iar dacă o să-l depăşim cu atât mai bine” a declarat antrenorul Ioan Dragoş pentru Sportul Sălăjean.Prima gală a Campionatului Naţional de Tineret este programată marţi, 19 septembrie, în Sala Sporturilor din Bacău.

97 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX