Connect with us

JUNIORI

Voleibaliştii de la CSS şi-au încărcat bateriile la Ocna Şugatag


Viitorii performeri ai voleiului sălăjean s-au antrenat timp de o săptămână în staţiunea Ocna Şugatag


Cincisprezece sportivi din cadrul secţiei de volei a Clubului Sportiv Şcolar Zalău s-au antrenat sub comanda profesorului Horea Giurgiu la munte, în judeţul Maramureş.

Cu mai puţin de 30 de zile înainte ca întrecerile naţionale ale cadeţilor şi juniorilor 1 să debuteze, sportivii de la CSS Zalău au efectuat un cantonament de pregătire bazat doar pe pregătirea fizică. Antrenamentele voleibaliştilor de CSS Zalău au debutat cu câteva zile înainte de celebrarea în urbea de la poalele Meseşului a Zilelor Zalăului, iar după readaptarea organismului la efort antrenorii secţiei de volei au întocmit o listă cu cei mai promiţători sportivi şi i-au trimis într-un cantonament centralizat în staţiunea montană Ocna Şugatag.

“Am efectuat zilnic câte două şedinţe de pregătire. Toate antrenamentele au fost fizice. A fost o încărcătură destul de mare, dar am avut şi condiţii bune de refacere. Zilnic copiii s-au bucurat de baia în bazinul cu apă sărată, dar şi de saună. Sperăm ca pregătirea să se simtă şi în jocul băieţilor”, a afirmat prof. Giurgiu Horea.

Startul Campionatului Naţional de cadeţi se va da pe 1 octombrie, în timp ce campionatul juniorilor 1 va debuta o săptămână mai târziu, pe 8 octombrie.

430 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI