Connect with us

JUNIORI

CSS Zalău s-a chinuit pentru prima victorie a sezonului

Şi în acest an, grupa de cadeţi a CSS Zalău are ca obiectiv clasarea pe unul din primele trei locuri pentru a ajunge la turneul semifinal. Aventura a început duminica trecută, pe teren propriu, când CSS Zalău a primit vizita formaţiei CS Kefalonia Ocna Mureş. Primul set a fost unul la discreţia echipei noastre, care s-a relaxat în cel de-al doilea act, văzându-se egalată. Oaspeţii au prins curaj şi au rezistat foarte bine şi în setul III, care a fost adjudecat la mare luptă de voleibaliştii noştri. CS Kefalonia Ocna Mureş a reacţionat în setul IV şi a fost nevoie de setul decisiv pentru a stabili învingătoarea. În cele din urmă, zălăuanii au avut câştig de cauză.

Noul antrenor, Dorian Faur (foto), ne-a declarat după meci: “Ne-am făcut partida mai grea după câteva greşeli. Am avut şi două indisponibilităţi, dar e bine că am început cu o victorie”. Următorul meci al acestei echipe va avea loc pe data de 16 octombrie, la Baia Mare. Tot cu CSS 2 UKRO Baia Mare vor juca şi juniorii I, dar acasă, duminică.     

                         

CSS Zalău – CS Kefalonia Ocna Mureş 3 – 2 (15, -20, 23, -22, 7)

CSS Zalău: Alexandru Bumb, Răzvan Sabău, Mihai Criste, David Domocoş, Paul Peşteleu, Dan Băltan, Sergiu Cozorici, Bogdan Cozorici, Marius Chende, Claudiu Iov, Sergiu Coca, Horia Hegeduş şi Dan Man. Antrenor: Dorian Faur

Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. suporter

    9 October 2011 at 21:13

    daca tot sinteti ziaristi ar trebui sa va informati au jucat cu oradea

  2. xxx

    9 October 2011 at 21:15

    nici nustiti cu cine au jucat dar scrieti ca sau chinuit halal ziaristi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI