Connect with us

ATLETISM

Locul II pentru Paula Todoran la Cluj-Napoca

La finalul acestei săptămâni, a avut loc cea de-a XIV-a ediţie a Crosului Loteriei Române. Competiţia s-a desfăşurat în cinci mari oraşe ale ţării, la Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi şi Timişoara. Cum aceste eveniment este inclus în calendarul competiţional intern şi internaţional, la start s-au aliniat o serie de atlete cu nume.

Printre acestea s-au numărat şi două sportive legitimate la grupări zălăuane, este vorba despre Paula Todoran (CSM Zalău) şi Ioana Dan (CSS Zalău). Cele două atlete au participat în cursa de la Cluj-Napoca, care a măsurat 5360 de metri. Startul s-a dat de la noul stadion din Cluj-Napoca şi s-a alergat prin centrul oraşului. Cursa a fost una tare şi destul de întinsă. Paula Todoran a fost într-o formă deosebită, reuşind să teacă linia de sosire, tot în zona stadionului, pe locul II.

Ioana Dan, proaspătă vicecampioană mondială în proba pe echipe la alergare montană, a terminat pe locul IX la senioare.

În continuare, Paula Todoran se va pregăti pe plan local, până vineri, când va pleca spre Bucureşti, deoarece la finalul acestei săptămâni va avea loc Campionatul Naţional de maraton.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM