Connect with us

ATLETISM

INCREDIBIL. Un sălăjean vrea să intre în Cartea Recordurilor, alergând cu spatele în timp ce mânâncă ouă crude, cu coajă cu tot!


Eugen Nemesh, un bărbat din satul Petrindu (comuna Cuzăplac) vrea să devină vedetă. Pentru a-şi îndeplini visul, sălăjeanul fuge kilometri întregi cu spatele în timp ce mânâncă ouă crude. Singura lui problemă sunt neajunsurile financiare. De aceea, a mers la muncă în Italia, pentru a câştiga banii cu care să-i aducă la Cuzăplac pe cei de la “Guiness Book” 


Eugen Nemesh din satul Petrindu, comuna Cuzăplac, aleargă kilometri întregi cu spatele în timp ce înghite ouă crude cu coajă cu tot. Sălăjeanul se autointitulează “viitor sportiv al satului şi al judeţului Sălaj. Vreau să fac ce n-a făcut nimeni pe acest pământ. Maraton cu spatele”, spune bărbatul.

Este motivat să facă aceste lucruri inedite doar de un singur gând, acela de a fi vedetă.

Colegii de la Kanal D, care au găsit povestea sălăjeanului spun că “atunci când Eugen iese la alergat, uliţa satului se umple de bătrâne care îl privesc uimite si care îi furnizează ceva care îl ajută să se menţină în această cursă neobişnuită: ouă crude. Eugen la înghite cu coajă cu tot!”

La linia de sosire, Eugen primeşte drept recompensă tradiţionala sticlă de pălincă.

Sălăjeanul este conştient că “talentul” său este unic în lume şi vrea să fie omologat de Cartea Recordurilor, dar pentru asta are nevoie de bani. Pe care nu îi are, evident! Până să vină americanii de la celebra “Guiness Book”, face în fiecare zi ce ştie mai bine: exerciţii de mâncat ouă cu coajă, contra- cronometru, sub ochii vigilenţi ai localnicilor.

Eugen vrea sa fie cel mai rapid mâncător de ouă cu coajă din lume. Aliniază ouale şi le înghite rapid, unul după altul. Nu mai puţin de 18 ouă sunt înghiţite de Eugen într-o singură sesiune de 18 minute – adică oul şi minutul.

Sălăjeanul spune că oul crud face minuni când vine vorba despre sex.
“E mai bine aşa, din toate punctele de vedere. Ai şi energie şi calitate şi… cum să zic? … Sexul este mult mai bun!”, se laudă bărbatul, ale carui admiratoare sunt toate bătrânele din sat, conform colegilor de la Kanal D.

Şi primarul comunei, Mircea Pop, este la curent cu “vitejia” lui Eugen, doar că…sălăjeanul a luat acum o pauză de la mâncat ouă crude şi a mers la muncă în Italia, pentru a face bani, că să-i poată aduce în Cuzăplac pe cei de la Cartea Recordurilor.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ATLETISM