Connect with us

DIVERSE

Laminorul Zalău va sărbători vineri 30 de ani de la promovarea în Divizia C


Întâlnirea va avea loc de la ora 14.00, la Stadionul “Municipal” din Zalău, unde sunt aşteptaţi toţi foştii jucători, antrenori şi conducători ai formaţiei zălăuane care a activat în Divizia C în perioada 1987 – 1995


Municipiul Zalău a rămas corigent la fotbal, după ce în vară a rămas fără echipă în ligile superioare. În ultimii 20 de ani, echipe precum Laminorul Zalău, Armătura şi mai nou şi FC Zalău s-au desfiinţat, iar acum iubitorii “sportului rege” din municipiu trăiesc doar din amitiri şi se mai bucură doar la evenimente la care participă foşti jucători de fotbal.

După ce Armătura Zalău s-a mai reunit în ultimii ani, chiar şi la competiţii caritabile, vineri, la Stadionul Municipal şi Laminorul Zalău va organiza o întâlnire cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la promovarea în Divizia C. La acest eveniment sunt aşteptaţi toţi foştii jucători, antrenori şi conducători, care au activat la Laminorul Zalău în perioada 1987 – 1995, în Divizia C.

“Laminorul Zalău a promovat în Divizia C în anul 1987 printr-o fuziune cu Chimia Zalău şi am activat la acest nivel până în 1995 când am fuzionat cu Armătura Zalău. În perioada de 8 ani cât a activat echipa au fost în jur de 50 – 60 de jucători, care au jucat mai mult sau mai puţin. Noi îi aşteptăm pe toţi la această întâlnire şi îmi cer scuze faţă de cei pe care nu i-am sunat şi nu am putut lua legătura cu ei. Unii sunt plecaţi din ţară, iar alţii nu mai locuiesc în Zalău, dar dacă citesc ziarul şi au auzit de această întâlnire, toţi sunt invitaţi vineri la acest eveniment şi sunt bineveniţi. A trecut o perioadă destul de lungă şi nu aveam cum să luăm legătura chiar cu toţi foştii jucători”, a spus Ioan Gordan, fostul preşedinte al secţiei de fotbal de la Laminorul.

Întâlnirea va avea loc vineri, de la ora 14.00, la Stadionul Municipal, foştii componenţi ai echipei urmând să susţină o partidă demonstrativă. Înaintea meciului se va ţine şi un moment de reculegere pentru cei care au făcut parte din “familia” Laminorul Zalău, dar între timp au trecut în nefiinţă. După meciul de fotbal de la stadion, va urma repriza a III-a, care va avea loc la Cabana “Brădet”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE