Connect with us

HANDBAL

Hristina Nedeljkovic: “Zalăul este o echipă bună şi are un super portar”


Handbalista ajunsă în această vară la Rapid cunoaşte echipele din Liga Florilor şi chiar a remarcat HC Zalău, înainte de meciul direct de vineri după amiază


În această vară, Rapid USL Metrou Bucureşti a promovat în Liga Florilor (fosta Liga Naţională), iar pentru a face faţă nivelului, la  club au ajuns mai multe jucătoare, printre care şi o handbalistă din Serbia, Hristina Nedeljkovic.

În sezonul trecut, handbalista a evoluat în Slovenia la ZRK Mlinotest, dar şi la Ardesen GSK în Turcia. Interul dreapta a început foarte bine acest sezon la noua sa echipă şi după două etape scurse din Liga Florilor, este cea mai bună marcatoare a Rapidului, cu 9 goluri.

În aceste două etape, formaţia antrenată de Vasile Mărgulescu a înregistrat o victorie şi un eşec, iar vineri după amiază este în căutarea unui nou succes, pe teren propriu, cu HC Zalău.

Înaintea acestei partide, golghetera Rapidului a remarcat echipa Zalăului, însă alături de colege va da totul pentru a obţine cele trei puncte.

“Ne pregătim intens pentru meciul cu HC Zalău. Deşi sunt o jucătoare nouă, ştiu că Zalăul este o echipă destul de bună, cu jucătoare foarte bune. Împreună cu echipa vom încerca să dăm totul pe teren, să jucăm foarte bine şi să câştigăm acest meci. Aştept cu nerăbdare această partidă şi sper că rezultatul final va fi unul favorabil nouă. Voi încerca să îmi fac treaba cât mai bine posibil, dar ştiu că Zalăul are un super portar şi cred că va fi un meci greu. Sper ca şi în acest meci să fiu din nou cea mai bună marcatoare”, a declarat Hristina Nedeljkovic, pentru Sportul Sălăjean.

Sursa foto: fanhandbal.ro

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL