Connect with us

TENIS

Ioan Leitan, locul I la “Spartachiada profesorilor”


Sălăjeanul a participat la cea de-a cincea ediţie a evenimentului, la disciplina sportivă tenis de câmp, acolo unde a fost într-o formă de zile mari, cucerind primul loc


În perioada 7-9 septembrie, Alianţa Sindicatelor din Învăţământ din Suceava (ASIS) a organizat cea de-a cincea ediţie a evenimentului “Spartachiada profesorilor”, un eveniment în cadrul căreia, profesorii din toată ţara au ocazia să participe la anumite discipline sportive.

În acest an, “Spartachiada profesorilor” s-a desfăşurat pe 13 ramuri sportive. Astfel, profesorii s-au întrecut în competiţii de pescuit sportiv, cros, volei, street-ball, tenis de masă, tenis de câmp, fotbal, ciclism, tenis cu piciorul, darts, şah, badminton şi nataţie. În total, peste 700 de profesori s-au întrecut în aceste competiţii.

Şi judeţul nostru a fost reprezentat la acest eveniment. Astfel, la tenis de câmp, Sălajul a fost reprezentat de profesorul Ioan Leitan, care a participat la categoria +50 de ani.

Deşi s-a aflat la prima participare, profesorul sălăjean nu a fost cuprins de emoţii şi a fost într-o formă de zile mari.  Să spunem că la +50 au fost înscrişi în total 16 sportivi, iar Ioan Leitan a reuşit să cucerească primul loc, fiind de neoprit.

La final, sălăjeanul nostru a fost primit o cupă, o diplomă, dar şi o medalie pentru câştigarea acestei discipline sportive la respectiva categorie de vârstă.

 

48 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS