Connect with us

DIVIZIA A1

Marian Constantin, mulţumit după primul turneu de verificare


“Pentru noi nu au contat rezultatele. Suntem într-un tonus bun”, a afirmat antrenorul campioanei după Cupa “Explorări”


După o lună de pregătire pe plan local, Volei Municipal a luat startul la finalul săptămânii trecute la primul turneu de verificare. În cadrul Cupei “Explorări”, campioana României a susţinut trei partide de verificare şi a obţinut două victorii.

Dacă în primul meci a pierdut surprinzător cu Unirea Dej, gruparea de sub Meseş a obţinut victorii de 3 puncte cu RK Kecskemet şi cu Explorări Baia Mare, astfel că s-a clasat pe primul loc. Asta şi datorită faptului că Unirea Dej a pierdut în ultimul meci cu echipa din Ungaria, cu toate că a condus cu 2 – 0 la seturi.

La finalul turneului de la Baia Mare, antrenorul a tras şi primele concluzii, fiind mulţumit de evoluţia jucătorilor pentru primele amicale, dar a dat de înţeles că mai sunt multe probleme de pus la punct.

“A fost un turneu în care, pentru noi nu a contat rezultatele. Avem cinci jucători noi, cu altă mentalitate şi încercăm să îi ducem pe toţi la un nivel bun. Sunt anumite probleme de comunicare şi de adaptare, dar acest lucru nu ne împiedică să rămânem concentraţi în continuare şi să ne pregătim la fel de bine, pentru că avem o onoare de apărat, suntem campionii României şi toată lumea vrea să câştige împotriva noastră. A fost un “duş rece” meciul cu Unirea Dej, primul meci. Am avut apoi câteva discuţii individuale, e ruşinos ce s-a întâmplat, dar mă mulţumeşte că această înfrângere a venit în primul amical. Suntem într-un tonus bun şi vedem ce se va întâmpla în celelalte opt partide de verificare”, a declarat Marian Constantin pentru site-ul oficial al clubului.

 

15 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1