Connect with us

HANDBAL

Ana Maria Dragut, din nou la lotul naţional. LOTUL CONVOCAT


Selecţionerul Ambros Martin şi-a definitivat lotul cu care va începe România în preliminariile pentru Campionatul European de handbal feminin din 2018, care se va desfăşura în Franţa


Peste aproximativ două săptămâni România va lua startul în preliminariile pentru Campionatul European din 2018, care se va desfăşura în Franţa. „Tricolorele” vor debuta pe 27 septembrie într-un meci cu Austria, pentru ca patru zile mai târziu să se deplaseze în Portugalia, pentru duelul cu selecţionata lusitană.

În vederea acestor meciuri, selecţionerul Martin Ambros a convocat nu mai puţin de 21 de jucătoare. Printre handbalistele pe care selecţionerul se va baza în aceste două partide se numără şi Ana Maria Dragut.

Interul dreapta al celor de la HC Zalău a avut un an 2017 foarte bun, an în care au început convocările la echipa naţională. Ana Maria Dragut a fost convocată de trei ori în decursul a trei luni în acest an, evoluţiile sale fiind satisfăcătoare pentru Martin Ambros.

De menţionat că handbalista Zalăului are un început de sezon destul de bun, la meciul cu Măgura Cisnădie din etapa a II-a fiind cea mai bună marcatoare a grupării de la poalele Meseşului, alături de Roxana Rob, cu 6 goluri.

Pentru această „dublă”, Martin Ambros va conta şi pe şase straniere, este vorba de Gabriela Perianu, Denisa Dedu, Cristian Laslo, Melinda Geiger, Crina Pintea şi Mădălina Zamfirescu. De asemenea, în premieră au fost convocate şi Daria Bucur (18 ani) de la Corona Braşov, dar şi Raluca Băcăoanu de la HCM Rm. Vâlcea. Din lotul convocat nu lipsesc nici nume precum Cristina Neagu sau Valentina Ardean Elisei.

Să menţionăm că meciul din 27 septembrie cu Austria va avea loc în Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea, iar reunirea lotului va avea loc în 22 septembrie.


Lotul României pentru jocurile cu Austria şi Portugalia:

Portari: Denisa Dedu (Siofok), Yulia Dumanska (SCM Craiova), Mirela Paşca (Măgura Cisnădie)

Extreme stânga: Valentina Ardean-Elisei (SCM Craiova), Ana Maria Iuganu-Popa (CSM Roman)

Interi stânga: Cristina Neagu (CSM Bucureşti), Cristina Zamfir-Florianu (SCM Craiova), Gabriela Perianu (Siofok)

Centri: Cristina Laslo (Buducnost), Daniela Pricopi (SCM Craiova), Mădălina Zamfirescu (Debrecen), Eliza Buceschi (Corona Braşov)

Interi dreapta: Ana Maria Dragut (HC Zalău), Alina Ilie (Unirea Slobozia), Daria Bucur (Corona Braşov), Melinga Geiger (Brest)

Extreme dreapta: Aneta Udriştioiu (CSM Bucureşti), Laura Chiper (Corona Braşov)

Pivoţi: Crina Pintea (Issy Paris), Cyntia Tomescu (Corona Braşov), Raluca Băcăoanu (HCM Rm. Vâlcea)


 

116 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL