Connect with us

HANDBAL

Asistenţă redusă la meciul cu Măgura Cisnădie


Ora total nepotriviă la care a fost programat jocul de sâmbătă trecută a făcut ca în tribunele Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici” să asiste sub 400 de spectatori


După aproape patru luni, HC Zalău a revenit în faţa propriilor suporteri, partida din cadrul etapei a II-a cu Măgura Cisnădie având loc sâmbăta trecută, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

Din păcate, la primul meci oficial de pe teren propriu din acest sezon, gruparea de sub Meseş nu a avut parte de o susţinere numeroasă, iar în tribunele Sălii Sporturilor au asistat sub 400 de spectatori.

Asta după ce în sezonul trecut, la mai multe meciuri, tribunele au fost foarte populate, indiferent de numele adversarului cu care s-a duelat HC Zalău. De data aceasta, la Zalău a poposit Măgura Cisnădie, o formaţie care după transferurile făcute se luptă la un loc în prima jumătate a clasamentului. În aceste condiţii, partida de sâmbăta trecută a fost una cât se poate de importantă pentru zălăuance, însă cauzele pentru care la meci au asistat foarte puţini spectatori este ora total nepotrivită, 13.45, care a fost dictată de televiziune, partida fiind transmisă de Digi Sport.

Este un lucru foarte benefic că televiziunile şi-au îndreptat atenţia şi spre handbalul feminin, iar mai multe meciuri sunt televizate în fiecare etapă, însă o astfel de oră cum a fost cea la care a fost programat jocul dintre HC Zalău şi Măgura Cisnădie nu este una potrivită pentru un meci de hadbal, iar urmrările s-au văzut în tribune, dar cu siguranţă şi în faţa televizoarelor.

Şi în etapa a III-a, HC Zalău va fi televizată în meciul cu Rapid Bucureşti, vineri de la ora 16.30, pe TVR. De altfel, în runda de la finele săptămânii, cinci din cele şapte meciuri vor putea fi urmărite şi la TV.

5 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL