Connect with us

ALTE SPORTURI

Sălăjenii sunt în grafic

Colaborarea de la juniori I dintre CSM şi CSS Zalău începe să dea roade. În cadrul etapei a III-a a Campionatului Naţional pe echipe rezervat juniorilor, echipa sălăjeană s-a clasat pe locul IV. Un rezultat foarte bun, în condiţiile în care primele şase echipe se califică la turneul final. Dintre cei opt luptători care au făcut deplasarea la Hunedoara, s-a remarcat în mod deosebit Sergiu Maxim, care s-a clasat pe primul loc la categoria 50 de kilograme. Şi asta deşi se află la primul an de juniorat cu dispensie de vârstă. Un rezultat bun a obţinut şi Szalontai Szabolcs, la categoria 66 de kilograme, locul II. Pe ultima treaptă a podiumului au mai urcat Sergiu Mureşan (cat. 96 kg) şi Sergiu Băbţan (+120 kg). Antrenorii Cristian Crişan, Gheorghe Panc, Ioan Pantea şi Ioan Călian s-au declarat mulţumiţi de aceste performanţe şi speră să rămână în primele şase echipe şi după etapa a IV-a, care va avea loc pe data de 7 octombrie la Târgu Mureş. Deocamdată nu se ştie unde va avea loc turneul final, însă un lucru este cert. Se va derula în luna noiembrie.

La finalul acestei săptămâni, în scenă va intra şi echipa de cadeţi, în cadrul etapei a III-a a Campionatului Naţional pe echipe care va avea loc la Târgu Jiu. Aici, gruparea sălăjeană trebuie să termine în primele trei echipe pentru a-şi asigura prezenţa la turneul final.                        Ciprian PETRAN

Echipa CSM CSS Zalău: Sergiu Maxim (50 kg), Vlad Fizeşan (55 kg), Florin Onica (60 kg), Szalontai Szabolcs (66 kg), Ulian Beşleagă (74 kg), Adrian Pop (84 kg), Sergiu Mureşan (96 kg) şi Sergiu Băbţan (+120 kg).

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in ALTE SPORTURI