Connect with us

FOTBAL

Benfica Ileanda se impune la Hida şi confirmă forma bună în care se află. GALERIE FOTO şi VIDEO


După ce în etapa precedentă, gruparea din Ileanda a obţinut un rezultat de egalitate în faţa celor de la CS Barcău Nuşfalău, echipa condusă de Cornel Lar a câştigat trei puncte şi din deplasarea de la Hida


După ce în sezonul precedent, Benfica Ileanda a avut prestaţii mai degrabă modeste, încheind pe locul 12. Deşi multe schimbări nu au avut loc la formaţia condusă de Cornel Lar, Benfica are un început de sezon destul de bun. Deşi a pierdut fără drept de apel pe terenul campioanei în prima etapă, Benfica s-a redresat “din mers” şi a obţinut o remiză importantă cu CS Barcău Nuşfalău în etapa a II-a.

Forma bună prin care trece gruparea din Ileanda a fost confirmată în deplasarea de la Hida. Meciul a fost unul destul de încâlcit în primele minute, însă ambele echipe au ratat şanse bune de a deschide scorul. Până la urmă, Rareş Hossu a înscris, după ce a scăpat singur cu Robert Onaţ. CS Hida putea egal, însă şutul lui Adrian Groza a nimerit bara transversală. Până la pauză, după o fază la care gazdele au cerut henţ la Darius Cobliş, “centralul” nu a fluierat, iar tânărul jucător a dublat avantajul echipei sale.

În partea secundă, jocul a fost destul de echilibrat şi gazdele au ratat oportunităţi bune de a reduce din diferenţă, după o lovitură de cap a lui Andrei Boldor sau şutul din interiorul careului, lateral stânga a lui Cristian Moldovan. Totuşi, cei care au înscris au fost tot oaspeţii, prin reuşitele lui Andrei Ciurar şi Rareş Hossu.

“A fost un meci greu, până am reuşit să deschidem scorul. După aceea am încercat să îi surprindem pe contraatac şi am reuşit să mai marcăm. Vom lua fiecare meci în parte şi sper să ne continuăm forma bună”, ne-a declarat Rareş Hossu.

Cronicile celorlalte partide din cadrul etapei a III-a din Liga a IV-a le găsiţi în ziarul Sportul Sălăjean din 13 septembrie.


CS Hida – Benfica Ileanda 0 – 4 (0 – 2)

Au marcat: Rareş Hossu (‘13 şi 78), Darius Cobliş (‘41) şi Andrei Ciurar (‘75)

CS Hida: Robert Onaţ – Andrei Boldor, Cristian Şomai, Ioan Unguruşan, Cristian Puşcaş (cpt.), Mihai Crişan, Ionuţ Pop (‘79 Cătălin Clepa), Cosmin Gabrian, Cristian Moldovan, Adrian Groza şi Marius Luca (‘10 Adrian Ţibenschi). Delegat: Florian Midi

Benfica: Horaţiu Silvestru (cpt.) – Horaţiu Vale, Marius Chira, Daniel Costin, Ioan Petrice, Andrei Ciurar, Lucian Centea, Darius Cobliş, Alexandru Brînduşan, Rareş Hossu şi Robert Vacarciuc. Rezerve: Nicolae Trif – Vlad Rednic, Ionuţ Lucaciu, Mihai Stâna, Răzvan Chira, Denis Rus şi Paul Goron. Antrenor: Horaţiu Vida. Conducător: Cornel Lar

Au arbitrat: la centru: David Sacota (Peceiu), asistenţi: Sergiu Corb şi Georgiana Seutea (ambii din Zalău)

Observator AJF: Dumitru Tămăşan (Agrij)

Jucătorul meciului: RAREŞ HOSSU


 

98 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL