Connect with us

DIVIZIA A1

Campioana a pierdut primul joc al verii, dar a câștigat Cupa “Explorări”. REZULTATE COMPLETE


Surprinzător, CS Volei Municipal Zalău a fost învinsă de modesta Unirea Dej în prima partidă de la turneul desfăşurat în weekend la Baia Mare. Până la urmă, Adi Feher şi compania au bifat două victorii, câştigând trofeul din capitala Maramureşului


După o perioadă în care antrenorul Marian Constantin a pus accentul pe pregătirea fizică, campionii de la CS Volei Municipal a revenit la fileu.

Astfel, în acest final de săptămână, zălăuanii au participat la o nouă ediţie a Cupei “Explorări”, alături de Explorări Baia Mare, Unirea Dej şi ungurii de la RK Kecskemet.

În capitala Maramureşului, campioana României a deplasat un lot complet, în care s-au regăsit şi jucătorii veniţi  mai târziu la echipă, este vorba despre bulgarul Dobromir, căpitanul Leo Del Bosco şi Rareş Bălean, cel care a participat la România la Universiada de Vară de la Taipei.

Din păcate, în primul joc de verificare al verii, desfăşurat vineri după-amiază, CS Volei Municipal a pierdut surprinzător în faţa modestei Unirea Dej! Formaţia de pe Someş a câştigat primul set, dar campioana a revenit şi s-a impus în următoarele două seturi. Zalăul nu s-a mai regăsit şi nu a avut puterea de a învinge şi Unirea a făcut surpriza!

Sâmbătă, în a doua zi a competiţiei, elevii lui Marian Constantin au dres puţin busuiocul, în faţa ungurilor de la RK Kecskemet şi CS Volei Municipal a învins cu 3 – 1.

Acelaşi scor l-a realizat Zalăul şi în ultimul joc al competiţiei. Duminică la amiază, sălăjenii au trecut destul de uşor de gazdele de la Explorări Ştiinţa Baia Mare. După ce campioana a câștigat primul set, amfitrioana a egalat, dar CS Volei Municipal nu a mai făcut greșelile din prima zi și s-a impus cu scorul de 3 – 1.

Cum formaţia din ţara vecină a trecut cu şansă de Unirea Dej, Adrian Feher şi compania s-au clasat pe locul 1 şi şi-au adjudecat trofeul.

 

În ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 13 septembrie, puteţi vedea mai multe amănunte pe acest subiect.

 


Rezultatele complete de la Cupa “Explorări”:

CS Volei Municipal Zalău – Unirea Dej 2 – 3 (-23, 20, 22, -23, -6)

Știința Explorări Baia Mare – RK Kecskemet 3 – 1 (19, 23, -20, 22)

CS Volei Municipal Zalău – RK Kecskemet 3 – 1 (18, -21, 18, 22)

Știința Explorări Baia Mare – Unirea Dej 1 – 3 (20, -19, -20, -25)

Știința Explorări Baia Mare – CS Volei Municipal Zalău 1 – 3

RK Kecskemet – Unirea Dej 3 – 2!


 

35 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1