Connect with us

FOTBAL

Tragedie la un meci de Liga a V-a din Sălaj! Galerie FOTO


În ultimul minut de joc al partidei dintre Năprădeana Năpradea – As Tihău, Rareş Pintea, jucător la Năpradea, s-a acidentat grav într-un duel pentru minge. Jucătorul a rămas inconştient, întins pe gazon, fără a putea vorbi, timp de 35 de minute, până ce a fost preluat de un echipaj de Ambulanţă, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral. Meciul s-a reluat după o pauză de 45 de minute


Rareş Pintea, jucător la Năprădeana Năpradea a fost scos cu ambulanţa de pe teren după ce, în urma unei căzături, şi-a pierdut cunoştiinţa şi a rămas inert pe teren.

Totul s-a întâmplat în minutul 89, când jucătorul echipei din Năpradea a sărit la o minge înaltă în duel cu Dorel Vlasin de la AS Tihău. Rareş nu a reuşit să atenueze căzătura, şi a căzut pe spate lovindu-se grav la cap.

Timp de un minut a rămas inconştient. Nu mai putea vorbi, şi abia şi-a deschis ochii. Alarmaţi, oficiali partidei au apelat numărul de urgenţă 112 pentru a solicta ambulanţa.

Din păcate însă, la Jibou nu era dosponibil niciun echipaj, astfel că a fost nevoie de trimterea unui echipaj de la Zalău. Abia după 35 de minute a sosit la meci un echipaj de ambulanţă cu medic de la Zalău care l-a trasnportat pe jucător la spital.

Meciul a fost oprit 45 de minute din această cauză. Se pare că, din primele cercetări, jucătorul suferă de un traumatism cranio-cerebral.

Partida dintre Năprădeana Năpradea şi AS Tihău s-a terminat 3-4 (2-2)

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL