Connect with us

CUPELE EUROPENE

Pe 17 septembrie, HC Zalău îşi va cunoaşte adversara din Cupa EHF


Gruparea de sub Meseş va întâlni în faza a II-a învingătoarea dintre OFN Ionias (Grecia) şi Ankara Yenimahalle BSK (Turcia)


După o pauză de cinci ani, HC Zalău revine în cupele europene, urmând să evolueze în Cupa EHF. Datorită coeficientului şi a clasării pe podium în sezonul trecut al Ligii Naţionale, gruparea de sub Meseş va intra direct în turul II al competiţiei, iar adversara sălăjencelor se va stabili după disputarea meciurilor din prima fază.

Echipa cu care HC Zalău se va duela se va decide după “dubla” manşă dintre OFN Ionias (Grecia) şi Ankara Yenimahalle BSK (Turcia), care este programată la finalul săptămânii viitoare.

Ankara Yenimahalle BSK este favorită să ajungă în turul următor, mai ales că ambele meciuri cu OFN Ionias vor avea loc în Turcia.

Turul are loc pe 16 septembrie, iar returul se dispută o zi mai târziu, tot la Ankara. HC Zalău va disputa primul meci din turul II al Cupei EHF în perioada 14 – 15 octombrie, la Zalău, iar o săptămână mai târziu va avea loc şi returul.

Să mai spunem că CSM Roman este prima echipă românească care intră în competiţiile europene, urmând să joace pe 8 şi 9 septembrie, la Roman cu  HZRK Grude din Bosniam, în prima fază a Cupei EHF.

Tocmai de aceea, meciul cu HC Zalău din prima etapă a fost devansat câteva zile.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in CUPELE EUROPENE