Connect with us

HANDBAL

Meci interzis cardiacilor. HC Zalău câştigă în ultimele secunde în faţa handbalistelor din Cisnădie ! Galerie FOTO


Echipa de handbal de la poalele Meseşului s-a impus cu emoţii cu scorul de 28 – 27 în faţa reprezentantei din judeţul Sibiu în prima ligă, într-un meci în care elevele lui Gheorghe Tadici au avut chiar şi trei goluri avans. În ultimele minute de joc însă, scorul a fost foarte strâns, victoria fiind adusă de Roxana Rob în ultimele 20 de secunde de joc, printr-un un gol marcat din aruncare de la şapte metri! 


Meciul dintre HC Zalău şi Măgura Cisnădie a fost unul tensionat, interzis cardiacilor. Echipa din Zalău a reuşit să câştige în ultimele secunde de joc, după ce arbitrii au arătat punctul de la şapte metri, iar Roxana Rob a executat perfect aruncarea şi a dus scorul la 28 – 27, la următoarea fază de joc arbitrii fluierând finalul partidei.

Disputa dintre cele două formaţii a început echilibrat, echipa de la poalele Meseşului deschizând scorul prin Andrada Trif în minutul 2, ca un minut mai târziu jucătoarele din Cisnădie să rescrie egalitatea. Abia în minutul 12, HC Zalău s-a desprins la două goluri de echipa din judeţul Sibiu, ducând scorul la 6-4.

Bucuria nu a durat însă mult pentru fetele pregătite de Gheorghe Tadici, astfel că în minutul 20 – după ce handbalistele din Zalău nu mai marcaseră de 6 minute – s-au văzut egalate la 8. La pauză, Măgura Cisnădie a intrat chiar cu un avantaj de două goluri, tabela de marcaj indicând 13 – 15!?

Din minutul 48 meciul s-a rupt însă, iar HC Zalău, de la un avantaj pe tabelă de două goluri s-a văzut depăşită. Spre finalul partidei, fetele pregătite de Gheorghe Tadici au avut un avantaj de trei goluri, pierdut însă în ultimul până în minutul 60 când scorul devine 27 – 27.

Tensiunea creştea în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, însă salvatoarea a fost Roxana Rob, cea care a marcat golul victoriei, cnd mai existau de jucat doar vreo 20 de secunde!

Pentru HC Zalău au marcat Drăguţ Ana Maria şi Roxana Rob câte 6 goluri, Tamaş Larisa 5 goluri, Nica Cristiana şi Andrada Trif câte 4 goluri dar şi Ciolan Ana, Claudia Constantinescu şi Raluca Irimia.

 

HC Zalău – Măgura Cisnădie 28 – 27 (13 – 15)

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Florin

    9 September 2017 at 20:49

    Chiar ai fost la meci ? Numai aberatii don mare ziarist de …mucava !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL