Connect with us

DIVIZIA A1

Ştiinţa Bacău se retrage din Divizia A1!


Deşi au solicitat 1,2 milioane de lei de la autorităţile locale, moldovenii au primit doar 650.000 de lei, o sumă insuficientă pentru a putea continua în prima ligă


În exact o lună de zile, ediţia 2017 – 2018 a Diviziei A1 porneşte la start, însă prima ligă de volei masculin ar putea rămâne cu 11 echipe, după ce Ştiinţa Bacău şi-a anunţat retragerea.

Clubul moldovean are mari probleme financiare şi se vede în imposibilitatea de a începe acest campionat, după ce autorităţile locale au alocat doar 650.000 de lei pentru noul sezon, faţă de 1,2 milioane de lei cât a solicitat clubul.

Oficialii echipei au anunţat deja că Ştiinţa nu va mai continua pe prima scenă, iar dacă Federaţia nu va găsi o altă formaţie care să acepte să joace în prima ligă, atunci Divizia A1 va avea în componenţă 11 echipe.

În aceste condiţii, în fiecare etapă câte o echipă va avea liber, Volei Municipal Zalău urmând să stea în runda a doua, pe 14 octombrie.

Trebuie spus că în vară, din cauza problemelor financiare s-a retras şi Volei Club Caransebeş, locul acesteia fiind luat de Universitatea de Vest Timişoara, care a terminat pe locul 3 la barajul de promovare.

 

314 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1