Connect with us

DIVIZIA A1

Primul turneu de verificare pentru CS Volei Municipal Zalău. PROGRAMUL TURNEULUI


De vineri şi până duminică, campioana României va participa la Cupa “Explorări” unde va susţine trei meciuri, cu Explorări Baia Mare, Unirea Dej şi RK Kecskemet – formaţie din Ungaria


Volei Municipal Zalău s-a reunit de o lună de zile, iar după o perioadă în care s-a pregătit pe plan local, atât în sală, cât şi pe stadion, a venit momentul ca elevii lui Marian Constantin să susţină şi primele jocuri de verificare. Acestea vor avea loc în cadrul Cupei “Explorări”, turneu ce se va disputa de vineri şi până duminică în Sala Polivalentă din Baia Mare.

În cadrul acestei competiţii amicale, campioana României va disputa trei partide de verificare cu Explorări Baia Mare, Unirea Dej, dar şi cu o echipă din Ungaria, este vorba de RK Kecskemet.

Volei Municipal Zalău va deschide turneul de la Baia Mare şi va disputa primul meci, vineri, de la ora 16.00, cu Unirea Dej. Sâmbătă, de la ora 16.00, campioana României se va duela cu RK Kecskemet, iar duminică  de la ora 12.00 va întâlni Explorări Baia Mare, în derby-ul turneului.

Fiind la primul turneu de verificare din perioada de pregătire, campioana nu pune mare preţ pe rezultate, iar antrenorul Marian Constantin doreşte să-i vadă la lucru pe toţi jucătorii, mai ales că noul sezon bate la uşă. Să mai spunem că Volei Municipal Zalău a mai participat la Cupa “Explorări” şi în anul 2015 când s-a clasat pe locul secund.

 


Programul Cupei “Explorări”:  – Sala Polivalentă din Baia Mare –

Vineri, ora 16.00: CSVM Zalău – Unirea Dej

Ora 18.00: Explorări Baia Mare – RK Kecskeme

Sâmbătă, ora 16.00: CSVM Zalău – RK Kecskeme

Ora 18.00: Explorări Baia Mare – Unirea Dej

Duminică, ora 10.00: Unirea Dej – RK Kecskemet

Ora 12.00: Explorări Baia Mare – CSVM Zalău


 

22 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1