Connect with us

MINIFOTBAL

Marcel Petrean va reprezenta Sălajul în Liga Campionilor de minifotbal!


Experimentatul arbitru va face parte din lotul de arbitri care vor oficia la cea mai importantă competiţie intercluburi ce va avea loc în Slovenia


În perioada 7 – 10 septembrie va avea loc o nouă ediţie de Liga Campionilor la Minifotbal. În acest an, cea mai importantă competiţie intercluburi, organizată de Federaţia Europeană de Minifotbal, se va desfăşura în Slovenia.

76 de echipe din 22 de ţări de pe bătrânul continent se vor afla la startul competiţie, printre care şi 9 echipe din României. Astfel, ţara noastră va fi reprezentantă de Ary&Roby Buftea (campioană naţională), precum şi de MAV Glissando Timişoara, Sanorom Boloteşti, Old Boys Bucureşti, Luceafărul Cluj Floreşti, Juventus Sibiu, FC Boromir Râmnicu Vâlcea, Golden Boys Bacău şi Imperium EBS Iaşi.

Şi judeţul Sălaj va avea un reprezentant în Liga Campionilor.

Astfel, Marcel Petrean va face parte din lotul de arbitri al acestei competiţi. Să spunem că acesta este unul dintre cei mai experimentaţi arbitrii ai Sălajului în competiţiile de minifotbal, organizate în judeţ.

Sălăjeanul a pornit deja spre Slovenia, acolo unde va asista în această seară la tragerea la sorţi a grupelor. Cele 76 de echipe participante vor fi repartizate în 19 grupe, a câte 4 echipe fiecare.

Să precizăm faptul că meciurile se vor disputa pe cele 10 terenuri cu iarbă naturală din Complexul Sportiv Terme Čatež (dimensiuni 48 m /  28 m).

 

543 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Baza Sportiva Onix

    9 September 2017 at 0:44

    Felicitari d-le director !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in MINIFOTBAL