Connect with us

ATLETISM

Tânărul zdrobit de tren în Cluj-Napoca era elev la Liceul de Artă din Zalău, iar în momentul tragediei mergea să se întâlnească cu iubita sa


Alexandru Iloc a împlinit anul acesta 18 ani, era un adolescent foarte talentat în sculptură şi desen şi avea în faţă toate şansele de a a deveni un mare artist. Tânărul era singur la părinţi şi era nepotul celebrei atlete Cristina Casandra-Iloc 


Tânărul Alexandru Iloc a împlinit pe 23 martie anul acesta vârsta de 18 ani. El şi-a pierdut viaţa în apropierea gării din Cluj-Napoca în urma unui teribil accident.

Adolescentul a fost surprins și accidentat mortal de un tren, la mică distanță de gară în timp ce traversa calea ferată fără să se asigure. Anchetatorii spun că nu există indicii că tânărul ar fi vrut să își ia viața.

Tragicul eveniment s-a produs cu puțin timp înainte de miezul nopții, în jurul orei 23.50, între stațiile CFR Cluj-Napoca – Cluj-Napoca Est. Mecanicul trenului care circula pe ruta Satu Mare – București Nord a sunat la 112 și a anunțat evenimentul.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Ambulanţei Cluj care a constatat decesul. Alexandru a fost transportat la morgă în Cluj unde au ajuns la scurt timp şi părinţii acestuia. Tânărul nu a fost lovit din plin, însă a suferit o lovitură la spate şi la cap care i-a curmat viaţa.

Era singur la părinţi şi era nepotul cunoscutei atlete zălăuane, Cristina Casandra-Iloc, cea care a reprezentat România la Campionatele Europene, Mondiale de Atletism şi chiar la Jocurile Olimpice.

Apropiaţii adolescentului spun că în momentul în care a fost lovit de tren mergea să o întâmpine pe iubita sa care era din Cluj-Napoca. Tânărul s-a aflat la acea oră pe calea ferată pentru că a luat-o pe scurtătură spre cartierul unde stătea prietena lui.

Tânărul era de mai mult timp în Cluj-Napoca la nişte prieteni.

Alexandru Iloc a absolvit Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” Zalău şi încă de mic îşi dorea o carieră artistică, de aceea a optat să se înscrie la Liceul de Artă “Ioan Sima” din Zalău, la specializarea desen. Era un tânăr foarte talentat în artele plastice şi avea în faţă o carieă impresionantă. Adolescentul avea o personalitate non-conformistă şi era pasionat de muzica rock.

943 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Omul sincer

    9 September 2017 at 6:17

    ,,era un adolescent foarte talentat în sculptură şi desen şi avea în faţă toate şansele de a a deveni un mare artist/era un tânăr foarte talentat în artele plastice şi avea în faţă o carieă impresionantă. Adolescentul avea o personalitate non-conformistă şi era pasionat de muzica rock”

    Cred că ar trebui să mă sinucid. Dar în așa fel să nu-și dea nimeni seama de asta, ci să pară cà a fost un accident. Nu de alta, dar numai dacă mori vei fi làudat. Vei fi ridicat în slăvi. Doar așa îți vor face ăștia o statuie. Numai ăștia morți, cât erau în viață, au fost super uper duper specialiști în orice domeniu, că ar fi avut șansa de a deveni gladiatorii universului și că au fost pita lui Dumnezeu. Cât erau în viațà nu-i băga nici pula-n seamă.

    Fiți serioși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM