Connect with us

TENIS

Fraţii Patrick şi Eric Verdeş, câştigători la “Aegon Tennis Cup”


Cei doi tenismeni legitimaţi la CSM Zalău au fost de neoprit la categoriile lor de vârstă la competiţia desfăşurată în Cluj-Napoca şi s-au impus la 12, respectiv 16 ani


Întrecerile de tenis care atrag de obicei un număr mare de sportivi sălăjeni sunt cele de la Cluj Napoca. Aşa s-a întâmplat şi la finalul săptămânii trecute cu prilejul turneului desfăşurat sub numele „Aegon Tennis Cup”, competiţie la startul căreia au fost prezenţi 4 sportivi legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal Zalău, dar şi o sportivă de la Palatul Copiilor.

Eric Verdeş a dominat competiţia categoriei 16 ani

În cadrul celei mai mari categorii de vârstă din concursul de la Cluj-Napoca, zălăuanul Eric Verdeş a avut un parcurs fără greşeală, chiar dacă la competiţie a fost însoţit doar de părinţi, nu şi de antrenorul Constantin Carp.

Datorită numărului destul de redus de competitori, doar 7 sportivi, organizatorii au decis să împartă concurenţii în două grupe şi s-a jucat după sistemul „tablă de sah” pentru a oferi şansa jucătorilor de a disputa cât mai multe meciuri.În jocul de debut, Eric s-a impus cu 6:0, 6:1, în faţa lui Dragoş Oana, iar în cel de-al doilea joc al grupei zălăuanul l-a învins cu 6:1, 6:3, pe Ioan Tăut. În ultimul joc al grupei, sportivul legitimat la CSM Zalău a mai bifat o victorie, scor 6:0, 6:0, în faţa lui Paul David Drăgan.

Patrick Verdeş învingător la categoria 12 ani

Chiar dacă nu a adunat la start decât şapte competitori, organizatorii turneului de la Cluj-Napoca a oferit şansa sportivilor categoriei 12 ani de a juca mai multe meciuri şi au împărţit competitorii în două grupe unde s-au întrecut fiecare cu fiecare. Singurul sălăjean înscris în concurs la acestă categorie de vârstă, Patrick Verdeş, a fost repartizat în grupa 1, alături de Tiberius Morar de la CS Tenis ELP Bistriţa şi Andrei Florea de la Tenis Club Enache.

Cu o atitudine mult schimbată faţă de precedentele turnee, Patrick a reuşit meciuri bune şi s-a întors acasă de la Cluj-Napoca neînvins.În partida disputată în faţa lui Tiberius Morar victoria zălăuanului a fost una categorică, (6:0), (6:0), iar în cel de-al doilea joc în care s-a duelat cu Andrei Florea succesul a venit tot în două seturi, (6:2), (6:1), rezultat care l-a propulsat pe sportivul de la CSM Zalău pe treapta I a podiumului.

 

457 Vizualizari
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. stepanov

    7 September 2017 at 10:08

    stepanov bogdan locul 2 la timisoara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in TENIS