Connect with us

ALTE SPORTURI

Amalia Barna şi Anamaria Torje, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului

Peste 40 de sportivi din 11 judeţe au luat startul la ediţia din acest an a fazei zonale a Campionatelor Naţionale de Culturism şi Fitness. Competiţia a avut loc la Bistriţa, la finele săptămânii trecute, iar judeţul nostru a fost reprezentat de patru sportivi de la CS Hercules GYM Zalău. La body-fitness, junioarele Amalia Barna şi Anamaria Torje au avut o comportare foarte bună, clasându-se pe prima treaptă a podiumului.
 Tot pe podium (locul trei) a urcat şi Călin Sabou, dar la culturism, în timp ce Cristian Bercheş s-a clasat al patrulea. Instructorii Arnold Schlachter şi Anca Părău s-au declarat mulţumiţi de evoluţia sportivilor, de la care aşteaptă rezultate notabile şi la fazele finale. În paranteză fie spus, Arni şi Anca îşi vor uni destinele la mijlocul lunii mai, după o relaţie ce durează de ani buni, motiv pentru care noi le urăm încă de pe acum "CASÄ‚ DE PIATRÄ‚!". 
În încheiere, să spunem că cele două sportive se pregătesc în continuare pentru a avea o prestaţie cât mai bună la etapa naţională de fitness, ce va avea loc chiar la Zalău, pe data de 4 iunie, în organizarea CS ALFA Zalău. Băieţii se pregătesc şi ei pentru faza finală a Campionatelor Naţionale de seniori la culturism, ce va avea loc în data de 4 septembrie, la Târgu Mureş.

Loading...
5 Comments

5 Comments

 1. Arnold Schlachter

  30 November -0001 at 0:00

  Felicitari fetelor si succes pe viitor

 2. batori

  30 November -0001 at 0:00

  bv fetele zalau se stie

 3. batori

  30 November -0001 at 0:00

  CASÄ‚ DE PIATRÄ‚! Arny si bine ai venit intre oameni fara drepturi :))

 4. corina

  30 November -0001 at 0:00

  FELICITARI

 5. ramy

  30 November -0001 at 0:00

  Bravo fetelor !!! Tineti-o tot asa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI