Connect with us

ALTE SPORTURI

Victorie importantă pentru Simex Şimleu Silvaniei


Gruparea de la poalele Măgurii s-a impus în derby-ul etapei a VIII-a din cadrul Campionatului României la Futnet


La primul sezon din Campionatul României de futnet, Simex Şimleu Silvaniei a avut o prestaţie admirabilă în tur. De curând a debutat şi returul competiţiei, iar gruparea sălăjeană continuă să impresioneze.

În etapa a VIII-a, Simex Şimleu Silvaniei a primit vizita celor de la JSF Cluj. Meciul s-a desfăşurat în oraşul de sub Măgura. După o partidă interesantă  şi echilibrată, sălăjenii s-au impus cu scorul de 3 – 2.

În urma acestui succes, Simex Şimleu ocupă poziţia a patra în clasament, la 10 puncte în spatele locului 3 şi la 12 puncte în spatele locului 2. În celelalte meciuri desfăşurate în cadrul etapei, Victory Cluj s-a impus în deplasare la CS Futnet Timişoara, scor 5 – 0, în timp ce Tengo Salonta a trecut cu 5 – 0 de Tengy U21 Salonta.

Victoria a venit la capătul unei frumoase confruntări care echilibrează mult valorile în competiția românească de top, lucru care ne face să așteptăm cu sufletul la gură play-off-ul.

Să menţionăm faptul că echipa şimleuană are un meci mai puţin disputat, urmând să joaca cu CS Futnet Timişoara restanţa din etapa a VII-a. La finalul sezonului regulat, primele patru clasate vor accede în playoff.


Clasament:

 1. Tengo Salonta                               73
  2. JSF Cluj                                       67
  3. Victory Cluj                               65
  4. Simex Șimleu Silvaniei           55
  5. CS Futnet Timișoara               43
  6. Tengo U21 Salonta                  42

 

 

 

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI