Connect with us

FOTBAL

Tânărul fotbalist Paul Markus are nevoie urgentă de sânge!


Jucătorul echipei Luceafărul Valcău, în vârstă de 19 ani, ce a fost implicat într-un teribil accident rutier petrecut sâmbătă în Cluj-Napoca, are nevoie de sânge. Apelul este făcut de apropiaţii acestuia, care le cer tuturor oamenilor cu suflet mare să doneze


Apropiaţii tânărului fotbalist fac un apel pe Facebook către toţi oamenii cu suflet mare să doneze sânge la centrele de transfuzie de la Cluj-Napoca sau de la Zalău.

Paul Markus are nevoie urgentă de sânge după ce sâmbătă a fost implicat într-un teribil accident rutier petrecut pe drumul Cluj-Napoca – Gilău, în zona Metro.

“NEVOIE DE SANGE!
Paul Markus, tânăr de 19 ani, a suferit un accident grav, fiind lovit pe trecerea de pietoni. Are nevoie de sânge! Este internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Cluj-Napoca, la ATI. Se poate dona în Cluj la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, strada Nicolae Bălcescu nr 18, de luni până vineri între orele 7:30-13:00 ; sau în Zalău la Centrul de Transfuzii, strada Simion Bărnuţiu nr.91, de luni până vineri între orele 07:30-14:00.
NU UITAŢI SĂ MENTIONAŢI că sangele este pentru PAUL MARKUS. 
Vă rog mult să ne ajutaţi! Mulţumim!”, este apelul pe care îl fac apropiaţii tânărului fotbalist pe Facebook. 

Reamintim că Paul Markus, fotbalistul echipei Luceafărul Valcău, în vârstă de doar 19 ani, a fost implicat sâmbătă într-un teribil accident rutier petrecut în Cluj-Napoca, în zona Metro.

Evenimentul teribil a avut loc în jurul orei 11.10, când tânărul s-a angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, iar un Mercedes care circula dinspre Cluj-Napoca spre Gilău, nu a oprit şi l-a lovit pe tânărul sălăjean.

La faţa locului au ajuns de urgenţă echipaje medicale care l-au transportat pe  fotbalist la Unitatea Primiri Urgenţe Cluj-Napoca.

Paul Markus este internat laSpitalul Clinic Judeţean de Urgenţe Cluj-Napoca la terapie intensivă. Alături de el este tatăl său, Csaba Markus – care este şi delgatul echipei Luceafărul Valcău.

Tânărul fotbalist este student la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Facultatea de Automatică şi Calculatoare şi absolvent al Colegiului Naţiona “Simion Bărnuţiu” Şimleu Silvaniei.

Programată a se disputa ieri, partida dintre Gloria Ban şi Luceafărul Valcău a fost amânat din cauza accidentului suferit de Paul Markus.

Coechipierii săi sunt alături de el, şi au solicitat celor de la AJF amânarea partidei ce urma să o dispute în deplasare la Ban.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL