Connect with us

LIGA a-V-a

DRAMĂ. Un jucător din Liga a V-a a fost implicat într-un grav accident rutier!


Paul Markus, unul dintre cei mai talentaţi fotbalişti de la Luceafărul Valcău a fost lovit ieri pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca, în zona Metro. Tânărul în vârstă de 19 ani este internat la terapie intensivă, iar din această cauză, meciul cu Gloria Ban, ce trebuia să se dispute astăzi, a fost amânat


Paul Markus, fotbalistul echipei Luceafărul Valcău, în vârstă de doar 19 ani, a fost implicat ieri într-un teribil accident rutier petrecut în Cluj-Napoca, în zona Metro.

Evenimentul teribil a avut loc în jurul orei 11.10, când tânărul s-a angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, iar un Mercedes care circula dinspre Cluj-Napoca spre Gilău, nu a oprit şi l-a lovit pe tânărul sălăjean.

La faţa locului au ajuns de urgenţă echipaje medicale care l-au transportat pe  fotbalist la Unitatea Primiri Urgenţe Cluj-Napoca.

”Sâmbătă, 2 septembrie, în jurul orei 11:10, un tânăr de 19 ani din județul Sălaj, angajat regulamentar în traversarea străzii, în zona trecerii de pietoni, a fost surprins și accidentat de un autoturism care circula dinspre Cluj-Napoca spre Gilău”, a precizat Poliția Cluj.

Paul Markus este acum internat la Cluj-Napoca la terapie intensivă. Are un picior rupt şi probleme la claviculă. Alături de el este tatăl său, Csaba Markus – care este şi delgatul echipei Luceafărul Valcău.

Tânărul fotbalist este student la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Facultatea de Automatică şi Calculatoare şi absolvent al Colegiului Naţiona “Simion Bărnuţiu” Şimleu Silvaniei.

S-a amânat partida Gloria Ban – Luceafărul Valcău

Programată a se disputa astăzi, partida dintre Gloria Ban şi Luceafărul Valcău a fost amânat din cauza accidentului suferit de Paul Markus.

Coechipierii săi sunt alături de el, şi au solicitat celor de la AJF amânarea partidei ce urma să o dispute în deplasare la Ban.

Trebuie spus că în prima etapă, Luceafărul Valcău s-a impus pe teren propriu cu scorul de 5-2 în faţa celor de la Steaua Cosniciu.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in LIGA a-V-a