Connect with us

ATLETISM

Paula Todoran ţinteşte o medalie la Naţionalele de semimaraton


Reprezentanta Clubului Sportiv Municipal Zalău vrea să facă uitat abandonul din cursa de maraton din cadrul Campionatului Mondial de Atletism de la Londra şi vizează podiumul în cursa de 21,100 km de la Craiova


Odată cu încheierea competiţiilor de pistă, în calendarul Federaţiei Române de Atletism se regăsesc în acestă toamnă două campionate naţionale de alergare pe şosea, mai exact este vorba de cursele de semimaraton şi maraton. Prima, cea de semimaraton va avea loc la finalul acestei săptămâni, în capitala Olteniei, la Craiova, iar cea de-a doua competiţie va avea loc la interval de şase săptămâni, pe 15 octombrie, la Bucureşti.

În cadrul Campionatului Naţional de Semimaraton de la Craiova, judeţul Sălaj va fi reprezentat doar de Paula Todoran de la CSM Zalău, în timp ce cea de a doua alergătoare a clubului din urbea de la poalele Meseşului, Daniela Cârlan, afirmând că nu va fi prezentă la ediţia din acest an a cursei ce măsoară puţin peste 21 de kilometri.

Revenind la Paula Todoran, aceasta ne-a dezvăluit faptul că îşi doreşte să urce pe podium la Craiova, iar legat de cursa de maraton programată pe 15 octombrie în capitală a precizat faptul că nu a luat încă o decizie şi nu este sigură de prezenţa ei la startul respectivei curse.

“Cu siguranţă voi participa la Campionatul Naţional de Semimaraton. Merg la Craiova cu gândul de a îndeplini obiectivul propus pentru club, iar acesta este o clasare pe locurile 1-3”, a afirmat Paula Todoran.

Exceptând cele două competiţii de alergare pe şosea, Federaţia Română de Atletism mai organizează până la finalul anului, pe 22 octombrie, tot la Craiova, Finala Campionatului Naţional de Cros, competiţie care reprezintă şi criteriu de calificare la Campionatul European de Cros.

Sursa foto: Cristina Ionescu

28 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM