Connect with us

ARTE MARTIALE

Cristian Bolduţ a predat lecţii de karate bucureştenilor. VIDEO


Performanţele obţinute pe plan naţional cât şi internaţional atât ca şi sportiv, dar şi ca antrenor, l-au transformat pe sensei Cristian Bolduţ într-unul din cei mai apreciaţi tehnicieni de kyokushin din România


După ce la finalul lunii iulie a participat la Stagiul Naţional de Karate Kyokushin de la Târgu Mureş, stagiu condus de belgianul shihan Koen Spitaels, săptămâna trecută, antrenorul Cristian Bolduţ de la CS Vidalis Zalău a participat la un stagiu de pregătire al unui club din capital.

De această dată, tehnicianul zălăuan a participat în calitate de invitat pentru a conduce şedinţele de pregătire ale sportivilor din Bucureşti.

În localitatea Corbu, lângă Năvodari, antrenorul de la CS Vidalis Zalău a predat lecţii de karate pentru sportivii de la Clubul Sportiv Golden Team.

La finalul stagiului, unul destul de obositor, antrenorul s-a arătat mulţumit de modul în care au decurs şedinţele de antrenament, dar şi restul timpului destinat odihnei şi bunei dispoziţii.

“Stagiul a fost organizat de către Golden Team Bucuresti, mai exact de sensei Costin Floricică. Practic acest cantonament a fost organizat ca o tabără de vară pentru sportivii clubului bucureștean. Pe mine m-au invitat să conduc antrenamentele. Am stat 7 zile şi am făcut zilnic câte două şedinţe de antrenament. Participanții au fost în special copii şi juniori, dar şi câţiva seniori. Stagiul a avut o tematică generală şi am executat de la tehnici specifice de karate, kata, luptă şi sparring, până la antrenamente de pregătire fizică şi tehnică, dar şi multe jocuri care au avutr la bază anumite calități motrice de bază necesare în kyokushin, gen viteză, rezistenţă specifică şi aşa mai departe. A fost o tabără foarte frumoasă, iar pe parcursul celor şapte zile ne-am bucurat de soare şi bineînţeles de… kyokushin”, a afirmat cu zâmbetul pe buze Cristian Bolduţ.

În perioada următoare, pentru sportivii de la CS Vidalis Zalău urmează o serie de competiţii pe plan naţional dar şi internaţional însă participarea la competiţii se va face, evident, şi în funcţie de disponibilităţile financiare.

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE