Connect with us

HANDBAL

Paula Vişan, cel mai bun portar la turneul din Ungaria


“Portăriţa” de la HC Zalău a avut o evoluţie bună la fel ca şi echipa sa, care s-a clasat pe locul secund,la egalitate de puncte cu formaţia organizatoare – Kisvardai KC


Cu mai puţin de două săptămâni înainte de startul Ligii Naţionale, HC Zalău a participat la ultimul turneu de verficare din această vară, iar la finalul săptămânii trecute, gruparea de sub Meseş a fost invitată la o competiţie amicală organizată de Kisvardai KC. Dacă în celelalte turnee de verificare, zălăuancele au avut o evoluţie oscilantă, în Ungaria, HC Zalău s-a mişcat foarte bine şi a demonstrat că este pregătită pentru noul sezon.

Două victorii şi o remiză a obţinut formaţia antrenată de Gheorghe Tadici, astfel că s-a clasat pe locul secund. Dacă cu Bekescsabai şi cu formaţia din Slovacia – Iuventa Michalovce, Zalăul a obţinut victorii categorice, în partida cu gazdele de la Kisvardai KC, Valentina Panici şi colegele sale au obţinut o remiză. Asta după ce la pauză, gruparea de sub Meseş conducea la o diferenţă de două goluri.

În aceste condiţii, HC Zalău a terminat competiţia la egalitate de puncte cu Kisvardai, dar cum cele două echipe au terminat la egalitate de puncte, departajarea s-a făcut la golaveraj, formaţia din Ungaria având cu două goluri mai mult decât Zalăul. La acest turneu s-au acordat şi premii individuale, iar “portăriţa” Paula Vişan a fost desemnat cel mai bun portar al competiţiei.

La capitolul defensiv, HC Zalău a avut un mare plus şi a primit cele mai puţine goluri în cele trei partide. Îngerul păzitor al Zalăului este o speranţă şi pentru noul sezon, în care concurenţă speră să-i facă cele două tinere, Adina Sabău şi Raluca Kelemen.


Rezultatele turneului:

HC Zalău – Bekescsabai           31 – 19 (16 – 10)

Kisvardai KC – Iuventa Michalovce 36 – 25 (17 – 13)

Bekescsabai – Iuventa Michalovce 28 – 28 (16 – 15)

Kisvardai KC – HC Zalău         25 – 25 (12 – 14)

Iuventa Michalovce – HC Zalău 27- 30 (15 – 17)

KC Kisvardai – Bekescsabai     29 – 23 (12 – 16)

Clasament final:

  1. KC Kisvardai 5p (90-73)
  2. HC Zalău 5p (86-71)
  3. Iuventa Michalovce 1p (80-94)
  4. Bekescsabai 1p (70-88)

 

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL